Peste 70 de animale găsite moarte și în stare de descompunere într-un adăpost din Brașov! "E oribil! Sunt cadavre peste tot!"

Zeci de câini au fost lăsați să moară de foame și de sete într-un adăpost din Prejmer, Brașov, unde au fost aduși pentru a fi îngrijiți până să-și găsească o familie adoptivă.

Author: Stirile Kanal D vineri 18 ianuarie 2019 , 11:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Surprinzător, depozitul adăpostului era plin cu hrană (bobițe și conserve). Imagini șocante au fost făcute publice astăzi, live pe Facebook, de o tânără care luptă pentru a proteja animalele. Adăpostul este în Prejmer, Brașov. Aproape 100 de câini au fost găsiți morți și doar 17 în viață.

"17 câini supraviețuitori au fost găsiți, toți sunt aproape de moarte și nu pot sta în picioare de foame. 30 de pisici moarte și 69 de câini morți au fost găsiți până acum în diferite etape de descompunere. Cea mai tragică priveliște, în toată această devastare, este o cameră plină cu pungi nedeschise de mâncare, precum și jucării, trimise cu bună-credință de iubitorii de câini. Este clar că animalele au murit de foame, dar cercetarea este încă în desfășurare. Autopsiile vor fi efectuate pe toate animalele decedate pentru a confirma cauza morții. Niciunul dintre supraviețuitori nu a fost găsit pozitiv pentru parvo, ei pur și simplu sufereau de foame și sete.", au scris cei care au fost acolo.

În urma mobilizării iubitorilor de animale, așa cum se arată pe pagina de facebook a Asociației Milioane de Prieteni. "Cei 17 căței supraviețuitori ai lagărului din Prejmer, sunt acum în alt adăpost, în grija echipei Milioane de Prieteni. Trei dintre ei sunt în stare critică, dar nici ceilalți nu sunt într-o stare foarte bună. Au primit îngrijirea necesară de urgență și acum au apă și mâncare. Peste 70 de alți câini și, se pare, pisici, au murit de foame în adăpost! Le mulțumim celor implicați în salvarea lor. Revenim mâine cu mai multe informații.", au scris cei care se ocupă de caz.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si