Dupa ce-au facut nopti albe in fata primariei, ca sa puna mana pe un loc de parcare cat mai aproape de casa, sutele de locuitori din Alba Iulia s-au dezlantuit.

Vreme de cinci zile, au tot facut oamenii liste de asteptare si au stat la cozi infernale cu randul ca sa nu piarda locurile de parcare.
In zadar a fost toata osteneala.

Astazi, cand s-au deschis ghiseele, a pornit prapadul. Nimeni n-a mai tinut cont de nimic. Au fost gata sa rupa usile institutie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

In batalia generala, unora li s-a facut rau.

Prinsi in imbulzeala ca intr-o menghina, unii au avut puterea sa faca haz de necaz. Cei mai mult, insa, s-au revoltat peste masura. "De azi dimineata, de la 6, astept. E o bataie de joc la adresa cetateanului care voteaza si plateste taxe. Sa cheme 800 de oameni aici gramada sa isi dea in cap.

Era simplu, facea niste programari", spune unul dintre cetateni.

"Cei care vor sa aiba masina sub geam, sub ochii lor, sa o vada acolo, intotdeauna vor veni si vor crea presiuni, vor sta la coada", spune viceprimarul.

Dupa ce vor analiza dosarele, functionarii din primarie vor face repartitia celor 900 de locuri de parcare pentru care oamenii s-au calcat in picioare.

Taxa anuala este de 120 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si