Pesti morti, tinuti intr-un iaz improvizat in subsolul unui bloc. Un barbat din Cluj vindea oamenilor pestele pe care il crestea in conditii mizere

Un bazin improvizat plin de pesti morti si o mizerie de nedescris. Sunt imagini revoltatoare, filmate in subsolul comun, al unui imobil din Cluj. Cel care a amenajat iazul este proprietarul unui magazin de articole pescaresti. Ce au mai descoperit autoritatile despre ispravile barbatului, aflati chiar acum.

Webeditor: A.C. Author: A.L. joi 09 martie 2017 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intre patru pereti plini cu igrasie, proprietarul unei locuinte din cladire a improvizat un iaz in care creste pesti. Se vede clar pe imagini ca, in subsolul mizerabil este amenajata si o instalatie prin care curge apa in bazin. In asemenea conditii niciun peste nu supravietuieste, ba din contra- cativa plutesc, laolalta cu gandacii.

Ioan Oleleu- director DSVSA Cluj: ”Vorbim de o pompa racordata la o sursa de apa, un generator de oxygen si celelalte dotari din jurul bazinului ne duc la ideea unei amenajari care dureaza de ceva timp”.

De parca pivnita n-ar fi destul de stranie, barbatul a amenajat pe unul dintre pereti si un poligon de tir. 

Mai grav decat improvizatia in sine este faptul ca pestii ar putea fi crescuti pentru comert.

Silvia Cseh: ” Pestii crescuti la subsolul acestei cladiri ar putea ajunge in acest magazin aflat in proprietatea aceluiasi barbat”.

Bazinul incropit a fost facut fara informarea sau acordul vecinilor. Oamenii ar fi tinut totul secret de teama barbatului, care i-ar fi amenintat in repetate randuri. De cand totul a fost facut public, autoritatile au inceput sa faca cercetari.

Ioan Oleleu- director DSVSA Cluj ”Urmeaza in perioada urmatoare sa stabilim originea lor, destinatia si nu in ultimul rand se vor stabili masurile care se impun in directia sanctionarii celor care se fac vinovati”

Clujeanul e in vizorul politistilor inca din anul 2011, cand oamenii legii i-au confiscat din magazin un adevarat arsenal de cartuse -  aproape 80 de mii de gloante.
Contactat telefonic, locatarul care a transformat beciul comun intr-un iaz cu pesti a recunoscut cu nonsalanta ca acolo creste carasi, dar nu a vrut sa ofere mai multe detalii.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si