La 6 ani de la moartea Madalinei Manole, Pete Klismet, un celebru „profiler” care a lucrat multi ani pentru FBI, a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas din Statele Unite, in care a abordat pe larg cazul „Madalina Manole”. Criminalistul are cateva opinii surprinzatoare, in conditiile in care autoritatile romane au inchis dosarul cu rezolutia „sinucidere”.

„Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atat de populara era in Romania! Era casatorita, avea un copil si a fost gasita intr-o dimineata dupa ce s-a sinucis in mod ostentativ, prin ingerarea unei cantitati mari de otrava

extrem de toxica. Cantitatea pe care a baut-o ar fi probabil suficient de mare incat sa ucida 3 sau 4 elefanti.

Am primit informatii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei. Politia a vorbit imediat despre o sinucidere.

Pete Klismet, fost criminalist, in prezent scriitor si consultant media
Pete Klismet, fost criminalist, in prezent scriitor si consultant media

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sunt 4 moduri in care poti muri: una este din cauze naturale, a doua accidental, a treia – sinucidere si a patra – crima. Eu le-am exclus pe primele trei si am fost de parere ca asta nu este o sinucidere, asa cum au sustinut ei. Asta este o crima! Am sa merg in Romania peste cateva saptamani sau o luna pentru a ma intalni cu Procurorul General al Romaniei, pentru ca acest caz este unul atat de evident.

De asemenea, ma voi intalni cu jurnalisti, vom participa la show-uri de televiziune”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

Cunoscutul investigator spune ca va incerca chiar sa prezinte raportul sau autoritatilor romane, oferindu-le astfel posibilitatea de a redeschide cazul „Madalina Manole” dupa 6 ani.

Cantitatea de substanta putea omori 4 elefanti
Cantitatea de substanta putea omori 4 elefanti

„Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Fie ca va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati

din nou cazul, eu nu sunt un politist si cu siguranta nu am nici o autoritate in Romania, asa ca nu va pot spune sa o faceti. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici va ocupati voi”, a mai spus Pete Klismet.

Pete Klismet este o adevarata autoritate in Statele Unite in materie de „crimnal profiling”. Dupa ce s-a retras de la FBI din cauza varstei inaintate, s-a apucat de scris. Trilogia lui „FBI Diary” reprezinta o incursiune in cele mai complicate cazuri rezolvate de-a lungul timpului de Biroul Federal de Investigatii. Pete locuieste in Colorado si a auzit de cazul Madalinei Manole de la o romanca stabilita in Canada, care lucreaza si ea ca „profiler”, pe nume Mihaela Brooks. Dupa ce a studiat mai mult timp dosarul, a fost de acord sa vina in Romania pentru a-si prezenta concluziile, in conditiile in care interesul pentru acest caz este in continuare urias in tara noastra.

Madalina a murit cu 6 ani in urma si este inmormantata la Ploiesti
Madalina a murit cu 6 ani in urma si este inmormantata la Ploiesti

Asculta tot interviul cu Pete Klismet aici!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si