Petre Roman, apariție șocantă în Piața Universității! Ce i s-a văzut la ceafă fostului premier pe cap

Petre Roman a fost pe 21 decembrie în Piața Universității, unde a fost întâmpinat cu huiduieli de revoluționarii care-i comemorau pe eroii Revoluției din 89.

C.L., marți 24 decembrie 2019 , 10:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Petre Roman a depus flori la monumentul eroilor a dat câteva declarații scurte și a plecat. Ceea ce a surprins însă pe mulți a fost chelia lui Petre Roman.

Petre Roman, care a împlinit în vară 73 de ani, este căsătorit cu Silvia Chifiriuc, o fostă cântăreață cu 25 de ani mai tânără ca el. Cu aceasta, fostul premier are și un băiețel de 10 ani.

De când s-a căsătorit cu o femeie mult mai tânără ca el, Petre Roman s-a schimbat, a început să se îmbrace tineresc și nu o dată cârcotașii au susținut că fostul premier se vopsește pentru a nu apărea cu părul alb. Poate chiar acest obicei l-a făcut pe fostul soț al Mioarei Roman să-și piardă o bună parte din podoaba capilară, dar într-un mod cel puțin ciudat.

Mai exact, zilele trecute, când a fost în Piața Universității, Petre Roman avea o gaură imensă în spatele capului, o zonă care pornea de undeva din creștet, exact pe mijlocul capului. Deși, Petre Roman a încercat să o acopere cu păr din lateral, aceasta era vizibilă chiar și de la distanță.

Citeste si: Gelu Voican-Voiculescu va participa și astăzi la comemorarea eroilor martiri. Ieri, a fost lovit de un revoluționar cu cârjă în cap

Citeste si: Jandarmii publică fotografia persoanei suspectate că l-ar fi lovit pe Gelu Voican Voiculescu: Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman și s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, o femeie cu 25 de ani mai tânără ca el

Petre Roman a divorţat de Mioara Roman şi s-a căsătorit cu artista Silvia Chifiriuc în vara anului 2009. Silvia a povestit că până la relația cu Petre Roman nu a simtit niciodată că este pregătită cu adevărat pentru un copil, dar soțul ei a fost extrem de fericit să devină tată de băiat. Fiul lor poartă numele de Petruş şi are vârsta de 10 ani.

”Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, a povestit Silvia Chifiriuc la un moment dat.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si