Petrea Daea a facut din nou senzatie. De ce merge oaia cu capul in jos? Replica savuroasa
Actual

Petrea Daea a facut din nou senzatie. De ce merge oaia cu capul in jos? Replica savuroasa

A.L.
24 sep 2017

Daea a declarat intr-un interviu pentru Libertatea ca oaia merge cu capul in jos pentru ca ii este rusine de modul in care se vorbeste la televizor despre ea.

„Stiti de ce merge oaia cu capul in jos? ii este rusine de televiziuni, de ce vorbesc despre ea. Se jeneaza. Ar trebui sa stopam discutiile despre aceasta specie extrem de importanta pentru tara, necesara si foarte foarte valoroasa pentru cei care se ocupa cu asemenea activitate”, a spus Petre Daea.

Petre Daea a demonstrat de multe ori ca are o afinitate deosebita pentru oi.

"Oaia a unit generatii, oaia a descoperit muntele si a populat muntele. Oaia a dat mancare si ne-a imbracat, oaia a dezvoltat industria lanii, oaia a creat localitati, a generat comune si frumoase comune, uitati-va in Sibiu, oaia a sudat generatiile, tata cu fiul, bunicul cu nepotul. Marginimea Sibiului este construita din lana oii, din branza oii, din mielul oii. Astazi, sigur ca oaia are doar dorinta de a fi inteleasa de toti”, a spus ministrul Agriculturii.

Pe 30 mai, Petre Daea s-a aratat deschis ideii de a schimba actualul brand de tara al Romaniei, frunza, cu oaia, el sustinand ca ”oaia este o statuie vie” si ca frunze are toata lumea, dar oi ca in Romania nu. ”Langa oaie gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie”, a spus Daea.

Totusi, Petre Daea a laudat si vaca.

Aflat la Ialomita, pentru a celebra "Ziua porumbului", Petre Daea a spus ca "vaca e un miracol extraordinar, care transforma furajul in lapte".
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook