Petrecere de senzație în noaptea de după finala Exatlon! Ce nebunii au făcut concurenții ”cinstiți” de Ion Surdu, în club

Noaptea marii finale a celui de-al treilea sezon al Exatlon România nu a însemnat doar lacrimi de supărare sau de fericire, ci și o petrecere de pomină, în club, pusă la cale de fostul Faimos Yamato Zaharia și la care au fost concurenți din toate sezoanele emisiunii.

marți 11 iunie 2019 , 08:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deciși să petreacă în cinstea celor doi câștigători, Războinici și Faimoși din toate sezoanele s-au adunat să urmărească împreună finala, iar apoi, ”înciși” de emoția competiției au mers într-un club din Centrul Vechi, loc în care și-au făcut de cap, bine-dispuși din cale afară.

Citeste si: Nicoleta Luncă, în lacrimi! Imaginile durerii cu ”războinica” într-un club în care a revăzut finala Exatlon! EXCLUSIV

Citeste si: Finala Exatlon. Andreea Arsine, în lacrimi: A explicat de ce îi dă bani din premiu Nicoletei Luncă

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Faimosului Andrei Stoica după ce Ion Surdu şi Andreea Arsine au câştigat finala Exatlon

Cu mare chef de dans, cu toții, au făcut show în clubul cu pricina, cu atât mai mult cu cât, în respectiva locație se aflau și câștigătorii Exatlon, Ion Surdu și Andreea Arsine. Iar petrecerea s-a întins până dimineața, stropită din plin de tot felul de licori car esă îi ajute să se distreze mai bine ca niciodată după lunile petrecute prin Republica Dominicană.

Doar că petrecerea din Centrul Vechi nu a fost suficientă pentru concurenții de la Exatlon... Așa că, pe când soarele se pregătea să răsară, bine încălziți, ”gașca nebună” s-a mutat spre periferie, într-un club cu muzică de petrecere. Și, așa cum era de așteptat, dedicațiile pentru Ion Surdu au început să curgă, spre amuzamentul celorlalți care se înghesuiau să se pozeze și să se filnmeze în timp ce dansau pe manele în preagma câștigătorului.

Finala Exatlon, câștigată de Faimoși

Cel de-al treilea sezon al competiției sportive „Exatlon” s-a încheiat duminică seara și și-a desemnat cei doi câștigători, ambii Faimoși, Ion Surdu și Andreea Arsine. Bătălia pentru marele premiu, la masculin, s-a dat între Ion Surdu, de la Faimoși, și Gabriel Nedelcu, de la Războinici. Ion Surdu a câștigat în fața lui Gabriel Nedelcu cu un scor general de 3 la 1. La feminin, finala s-a dat între Andreea Arsine și Nicoleta Lunca, Faimoasa câștigând bătălia în față rivalei, tot cu scorul de 3 la 1. Mai mult, Faimoasa Andreea Arsine a făcut un gest nobil pentru Nicoleta Lunca anunțând că îi va dona adversarei sale din finală de aseară o sumă considerabilă de bani din valoarea premiului câștigat. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si