Petrecere monstru, cu baloane, coifuri si masti in fata Primariei Capitalei: "Cetatenii vor sa aniverseze un an de mandat al primarului general"

O minune tine trei zile. Programul "Biciclisti in Bucuresti" a tinut doua! Dupa ce a fost asaltata de cereri, primaria l-a suspendat. Oare acesta sa fie motivul unei petreceri cu baloane, coifuri si masti chiar la aniversarea unui an de cand Gabriela Firea a devenit primar?

Webeditor: V.P. Author: A.L. miercuri 26 iulie 2017 , 19:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

-Din punctul Jandarmeriei de vedere dvs nu trebuie sa fiti aici. Dvs apreciati legea? Noi intotdeauna apreciem legea

-Sunt cetateni ai capitalei si vor sa aniverseze cu baloane, cofuri si inghetata un an de mandat al primarului general.

-Pentru ca doamnei Firea ii plac petrecerile, a organizat o multime de cand e primar, am gandit si noi sa facem o butaforie.

Nici nu se aseaza bine in fata institutiei ca jandarmii isi fac aparitia.

"Noi am decis sa venim la adunarea publica care a fost notificata inaintea noastra. Banuim ca discutam tot despre un protest"

"Daca oamenii vor sa se alature celeilalte manifestari notificata si aprobata unde pot merge?
Se va lua legatura cu organizatorul celeilalte adunari. Nu trebuie sa stim noi unde este cealalta sau organizatorul celeilalte adunari"

"Reusita petrecerea? Da, dar cam scurta. N-am terminat nici inghetata, auzisem ca e si tort, dar ne gonesc baietii astia acasa"

Bucurestenii cu manifestatia de azi au ramas cu nelamuririle.

Initiativa de a decongestiona traficul cu ajutorul cupoanelor pentru biciclete a tinut doar doua zile. Primaria a anuntat ca suspenda programul "Biciclisti in Bucuresti" dupa ce a fost asaltata de solicitari. Acum proceseaza cele 15.000 de cereri si decide daca va suplimenta numarul tichetelor. Doar ca biciclistul pe care l-am filmat pe una dintre putinele zone destinate exclusiv mersului pe 2 roti, crede ca gratuitatile ar fi trebuit date abia dupa ce biciclistii ar fi avut SI pe unde sa circule.

"Pistele sunt atat de putine, incat nici nu-ti dai seama cand intalnesti masini parcate pe pista, fiindca mergi atat de rar pe pista"

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si