Petrecere pe banii spitalului la Orsova. 150 de mii de lei din cei 200 propusi pentru sanatate se vor duce pe distractie

S-ar fi putut face multe, daca spitalul din Orsova nu s-ar fi trezit cu visteria goala. Primaria orasului a decis: 150 de mii de lei, din cei 200 propusi pentru sanatate se vor duce, de fapt, pe distractie.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D vineri 31 martie 2017 , 19:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Altfel spus, in loc sa aloce bani pentru renovarea spitalului, si-asa carpit de 5 decenii incoace, alesii vor da banii pe un eveniment fastuos: zilele orasului Orsova, sarbatorite in fiecare an.

-Cum, domnule, asta e hotie pe fata, nu se implica nimeni?

MAI IMPORTANTA E DISTRACTIA?

Decizia a venit acum 3 zile, la sedinta de consiliu local. Culmea e ca, printre alesii care au sustinut majoritatea, este si un medic din spital!

Viorica Sanatescu-consilier local si medic: Dumneavoastra ca medic, n-ar fi trebuit sa militati mai mult pentru ca acesti bani sa mearga catre spital si nu la zilele orasului? Ba da, dar si zilele orasului trebuie facute, si cetatenii trebuie sa beneficieze...sunt mai importante? Nu sunt mai importante.

Si totusi, gestul vorbeste de la sine.  Decizia finala pare sa fie aplaudata de insusi primarul Orsovei.

Marius Simion Stoica primarul orasului Orsova: consilierii locali sunt oameni integri, cu capul pe umeri si... cand fac asemenea amendamente le fac in cunostinta de cauza.

Spitalul din Orsova a primit la inceputul anului 2017 o suma infima, cu care si-a platit doar o parte din cheltuieli.

Radu Ganda director Spital Orsova: Pai cu 50 de mii de lei nu facem absolut nimic, pentru ca i-am primit in ianuarie si februarie si am platit lemnele.

Am platit lemnele! Deci sunteti pe zero... pe zero, da, pana la sfarsitul anului.

Votul alesilor locali pare de neclintit. Totusi, mai exista o sansa. Spitalul ar putea primi bani de la primarie la sedinta de rectificare a bugetului.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si