De la nord la sud si de la est la vest, astazi, toata Romania a fost intr-o petrecere continua. S-a lasat cu muzica, vin fiert si bucate traditionale pe alese!

Daca in capitala Moldovei, oamenii au inceput dansul, cu cojoacele pe ei, la Tarlungeni  tinerii si-au pus portul popular si au incins o hora de mama focului. Au dansat cat i-au tinut picioarele.

In piata unirii din Brasov, junii au stralucit, la propriu.
Inconjurati de multime, au dansat si au defilat, onorandu-i, astfel, pe soldatii care au luptat in razboi.

La Galati, nici vorba de hora. Cativa localnici au mutat ceaunul din bucatarie, in spatele blocului, unde au gatit cea mai buna fasole cu ciolan.

Romanii cu chef de duca au sarbatorit ziua de intai decembrie la poale de munte. Intr-o pensiune din Paltinis, de exemplu, turistii s-au rasfatat cu vitel la protap si bucate delicioase.

Marea petrecere a inceput inca de-aseara. Ceaunele aburinde au tremurat in ritm de dans.

Turistii de aici au fost intampinati cu carnaciori scufundati in bere- un deliciu, mai ales pentru straini.

Cheful adevarat va incepe, de fapt, in seara aceasta, ca doar este vacanta in toata regula.  In marile orase ale tarii se vor aprinde luminitele de Craciun, urmate de concerte si voie buna.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si