Petrica Mitu Stoian a fost arestat! Cantaretul de muzica populara a povestit clipele de groaza prin care a trecut

Intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp, Petrica Mitu Stoian a povestit ca in tinerete a fost arestat. S-a intamplat in perioada in care artistul isi efectua stagiul militar.

joi 30 noiembrie 2017 , 14:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Mi-a dat permisie 10 zile si eu am plecat la tara si era un singur autobuz care pleca dimineata. Am pierdut autobuzul. Am intarziat din permisie 7 ore, daca intarziai 4 ore trebuia sa anunti, dar nu aveam de unde. in cele din urma am anuntat, dar persoana careia i-am spus a uitat sa spuna, nu stiu ce s-a mai intamplat, ideea este ca am intarziat.

Era caz de batalion disciplinar. Mi-au luat centura, bocancii, tot, m-au dus la Farul din Mangalia. Acolo era sediul arestului. Nu aveam fereastra, nimic, aveam doar un lemn, ceva ca o masa, care se rabata. Dormeam pe un fel de tambal si cu ranita sub cap. Venea cate un ofiter si iti manca zilele. Ne scotea pe limba de foc, asa se numea, era un fel de jumatate de strada, care avea pietris ca pe calea ferata si ne punea in pas de defilare, culcat”, a povestit Petrica Mitu Stoian, potrivit a1.ro.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si