Phenian: Vom reduce Coreea de Sud la o mare de flacari si moloz daca va instala sistemul antiracheta american

Dupa ce vineri, autoritatile de la Seul si de la Washington au anuntat ca vor instata sistemul aniracheta american Terminal High Altitude Area Defense( THAAD) in Coreea de Sud, Coreea de Nord a amenintat luni ca va lua o serie de masuri fizice care au ca scop contracararea sistemului antiracheta american.

A.S., luni 11 iulie 2016 , 15:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Îi avertizăm încă o dată pe inamici cu privire la voinţa de nezdruncinat a KPA de a efectua atacuri nemiloase ca represalii în vederea reducerii Coreei de Sud la o mare de flăcări şi moloz odată de se va da ordinul“, se arată în acest comunicat.
Inca nu a fost facut public locul in care urmeaza sa fie amplasat sistemul, dar autoritatile nord-coreene au declarat ca vor adopta o acţiune fizică pentru a combate temeinic THAAD din momentul în care va fi confirmat locul în care va fi instalat sistemul în Coreea de Sud“, scrie agenţia nord-coreeană centrală de ştiri KCNA.
Armata nord-coreeană, care are „suficiente mijloace ofensive moderne“ va adopta „măsuri corespunzătoare nemiloase şi puternice suplimentare, succesive, împotriva Statelor Unite, care caută să declanşeze un război instalând THAAD“, continuă agenţia
Anuntul instalarii THAAD a declansat ample proteste in mai multe regiuni din Coreea de Sud, scrie adevarul.ro

„Îi avertizăm încă o dată pe inamici cu privire la voinţa de nezdruncinat a KPA de a efectua atacuri nemiloase ca represalii în vederea reducerii Coreei de Sud la o mare de flăcări şi moloz odată  ce se va da ordinul“, au anuntat luni autoritatile de la Phenian.

Inca nu a fost facut public locul in care urmeaza sa fie amplasat sistemul, dar autoritatile nord-coreene au declarat "ca vor adopta o acţiune fizică pentru a combate temeinic THAAD din momentul în care va fi confirmat locul în care va fi instalat sistemul în Coreea de Sud“, scrie agenţia nord-coreeană centrală de ştiri KCNA.

Armata nord-coreeană, care are „suficiente mijloace ofensive moderne“ va adopta „măsuri corespunzătoare nemiloase şi puternice suplimentare, succesive, împotriva Statelor Unite, care caută să declanşeze un război instalând THAAD“, mai scrie KCNA.

Anuntul instalarii THAAD a declansat ample proteste in mai multe regiuni din Coreea de Sud, scrie adevarul.ro.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si