Un brand, important din lume, în pericol din cauza exploziei de la Beirut

Un brand, important din lume, în pericol din cauza exploziei de la Beirut. Philip Plein a postat un clip video în care arată cum întreg magazinul său din Beirut a fost distrus.

Georgiana Balaban, joi 06 august 2020 , 13:43

philip plein explozie beirut
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Philip Plein, în pericol. Un brand, important din lume, în pericol din cauza exploziei de la Beirut. Philip Plein a pus un clip video pe contul său oficial de Instagram în care arată ce a rămas în urma exploziei de la Beirut. Bărbatul arată în filmare cum întreg magazinul i-a fost devastat. Creatorul de modă nu a mai putut salva nimic din hainele de mii de euro care se aflau în acel magazin.

Un brand, important din lume, în pericol din cauza exploziei de la Beirut

Philip Plein, în pericol. Philip Plein a fost uimit de dezastrul provocat la Beirut. Unul dintre magazinele sale cu haine de lux a fost grav afectat. Imaginile vorbesc de la sine.

philip plein explozie beirut

 

philip plein explozie beirut

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TERRIBLE THINGS ARE HAPPENING IN OUR WORLD NOWADAYS AND WHAT HAPPENED YESTERDAY IN LEBANON BREAKS MY HEART ! We are all humans and we are all affected by these catastrophic disasters! Lebanon is a country which already suffered a lot in its history ! Also I have a store since many many years in this beautiful city which is filled with beautiful warm hearted people ! I LOVE BEIRUT ! I LOVE LEBANON ! MY PRAYERS GO OUT TO EVERYBODY AFFECTED BY THIS CATASTROPHIC EVENT ! Another time we will stick together and work together to overcome this difficult times ! We are here to live and we are here to stay and nothing can stop us from this ! ❤️

O postare distribuită de Philipp Plein (@philippplein) pe

Philip Plein, în pericol. Citeste si: Meteorologii anunţă caniculă, până sâmbătă seară, în sudul şi estul ţării

Philip Plein, în pericol. Citeste si: Mihai Şora, despre eventuala scoatere a Limbii latine din programa şcolară

Philip Plein, în pericol. Citeste si: Japonia marchează 75 de ani de la primul atac cu bombă atomică din istorie

Philip Plein, în pericol. Lumea întreagă a suferit un șoc privind imaginile dublei explozii care a aruncat capitala Libanului în aer și au provocat numai teroare. Peste o sută de oameni au pierit și alte mii au suferit răni grave în urma deflagrației care, cu o forță înspăimântătoare, a ras totul de fața pământului, exact ca bomba de la Hiroshima. Un teribil atentat, spun unele voci, în vreme ce documentele oficiale arată că autoritățile din Beirut știau de șase ani de existența acelui depozit de substanțe periculoase, dar nimeni nu a făcut nimic să le îndepărteze.

Apocalipsa de la Beirut

Philip Plein, în pericol. Focul iscat la un depozit de materiale explozive a provocat cele două explozii care au venit ca o apocalipsă de speriat. Suflul deflagrației nu doar că a zguduit din temelii capitala libaneză Beirut, dar unda de șoc, cu o forță înfiorătoare, a fost resimțită, la peste 240 de kilometri distanță, chiar în Cipru.

philip plein explozie beirut

Philip Plein, în pericol. Imaginile filmate imediat după dezastru parcă sunt desprinse dintr-un film de groază. Pe străzile îngropate în moloz și bucăți căzute din clădiri, pot fi observate zeci, dacă nu sute de mașini distruse de suflul deflagrației....

philip plein explozie beirut

philip plein explozie beirut

Philip Plein, în pericol. Citeste si: Elevii vor fi obligați să poarte măști de protecție în timpul orelor? Iată ce spune ministrul Educației

Philip Plein, în pericol. Iar oamenii, răniți și plini de sânge pe trup, umblă bezmetici după ajutor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si