Raportul comisiei de monitorizare a activitatii guvernului Grindeanu e aproape gata. In trei zile apare si verdictul PSD. Dar ministri sunt pregatiti.

LIVIU DRAGNEA: "Atunci cand au prmit mandatele au semnat demisiile in alb, dar eu nu le folosesc. Inclusiv premierul? da!"

SORIN GRINDEANU: „Important este sa transmitem un mesaj de stabilitate la nivelul Guvernului si al coalitiei, avand in vedere ca acesta este unul din atuurile Romaniei"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

LIVIU DRAGNEA: "In comisia de evaluare se afla si domnul Darius Valcov. Am spus-o public!".

Fostul ministru de finante si fostul primar al Slatinei are mai multe dosare penale de coruptie pe numele sau.

"Faptul ca am decis de la inceputul guvernarii sa facem evaluari perioadice nu vad de ce ar trebui sa deranjeze ministrii, poate i-a mai trezit pe unii din ei, sa stea prin tara, nu mai mult plecati", sustine Liviu Dragnea.

De la Paris Sorin Grindeanu dadea ieri mesaje impaciuitoare, doar -doar se vor calma spiritele in partidul care l-a trimis la guvernare.

"Nu exista tensiuni, nu exista lucruri de acest tip, tot timpul trebuie sa existe argumente", a declarat Sorin Grindeanu.

Saptamana viitoare social democratii vor decide in cadrul unui comitet executiv daca merg pe varianta remanierii unor ministri sau daca retrag sprijinul politic intregului cabinet Grindeanu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si