Piept de pui. Carnea de pui este cea mai frecvent consumată deși a devenit din ce în ce mai periculoasă din cauza hormonilor injectați.
Piept de pui. Puii injectati cu steroizi sunt sunt injectati in regiunea gatului sau a aripilor. Astfel ca in aceste locuri se afla cea mai mare concentratie de steroizi. Indiferent de modul de preparare, puiul cumpărat tot dăunează. „Nu sunt studii foarte clare, dar dacă veţi întreba părinţii cu ce îşi hrănesc copii, veţi observa că există o legătură foarte clară între consumul de carne de pui şi creşterea glandelor mamare”, a declarat medicul Luiza Vitan.
Citeste si: Băiețelul de doi ani, bolnav, care le-a făcut să plângă pe concurentele de la Puterea Dragostei! ”Se poate sufoca oricând”
Citeste si: Teoria ÎNFIORĂTOARE despre cutremure. S-a aflat adevărul! Anunțul seismologilor
Nu mai cumpăra piept de pui dacă are asta pe el
Piept de pui. Atunci cânt cumperi piet de pui trebuie să fii atent la următorul lucru: care exista niște firișore albe. Dacă le vezi însemnă că acel pui a fost injectat cu hormoni de creștere.
Piept de pui. De asemenea, în momentul în care gătiți pieptul de pui, acesta lasă foarte multă apă, iar carnea scade cantitativ. Puii și pieptul de pui sunt injectați pentru a părea mai mari, de aceea, ce cumpărăm din magazin pare dublu față de o găină obișnuită.
Carnea injectată cu hormoni poate provoca boli grave
Piept de pui. Pubertatea precoce poate fi determinata de hormonii de crestere care se regasesc in carne si produsele lactate. Este dificil de stabilit care ar putea fi impactul specific al hormonilor de crestere din produsele alimentare asupra dezvoltarii tinerelor femei.Cercetatorii
De ce este periculos să speli carnea de pui?
Apa poate curăţa bacteriile de pe carnea de pui, dare le vor ajunge în chiuvetă, pe blatul de bucătărie, pe ştergare sau alte suprafeţe cu care va intra în contact. Acestea nu sunt vizibile cu ochiul liber, însă dacă ai putea să vezi cu microscopul, te-ai speria.
Departamentul pentru Agricultură din Statele Unite a dat şi o recomandare în acest sens: carnea de pui nu se spală pentru că bacteria periculoase pot ajunge pe alte suprafeţe, ustensile sau chiar alimente.