Pilot din flota ATR a Tarom, confirmat cu coronavirus. A intrat în contact cu alţi nouă piloţi

Un pilot din flota ATR a Tarom a fost confirmat cu coronavirus, iar compania recomandă tuturor persoanelor care au intrat în contact cu acesta să se autoizoleze. Primele date arată că el a avut contact cu alţi nouă piloţi, iar o parte dintre aceştia au intrat în contact cu 22 de colegi şi 19 membri de familie.

Author: R.B. miercuri 18 martie 2020 , 12:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Având în vedere situaţia creată la nivelul Tarom prin depistarea pozitivă cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul să intre în autoizolare la domiciliu", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Coronavirusul este un pericol mai mare dacă deja ai aceste probleme de sănătate

La prima anchetă internă, persoana a avut contact cu 9 piloţi. O parte dintre aceştia au mai avut contact cu 22 de colegi şi cu 19 membri de familie.

Citeste si: Fabrica Dacia de la Mioveni se închide. Cîțu: Ne pregătim pentru până la un milion de oameni trimiși în șomaj tehnic

"Trebuie menţionat că activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfăşoară normal. Piloţii Airbus şi Boeing împreună cu personalul navigant îşi desfăşoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere şi de prevenire a răspândirii a noului coronavirus. 

De asemenea, flota ATR îşi desfăşoară activitatea normal, cu excepţia contacţilor direcţi ai pilotului", a arătat sursa citată.

Citeste si: Minori români, blocați de autoritățile ungare. A fost nevoie de intervenția pe cale diplomatică

Activitatea Aeroportului Otopeni şi a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată de această situaţie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si