-Ce te-a determinat sa-l asmuti asupra altor caini? Am vrut sa vedem cum se bat.

KORSICZKY STEFAN, INSTRUCTOR DRESAJ CANIN  (ARAD PITBULL BUTENI): E revoltator. sunt niste oameni care nici macar nu stiu daca se pot numi oameni.

Doi caini care urla de durere, sfasiati de coltii pitbullului asmutit asupra lor, par o simpla distractie. Iar Ionel Stepan continua sa socheze. Venit sa-si abandoneze cainele tratat ca o fiara si invatat sa fie agresiv ne-a demonstrat, inca o data, cat de crud poate fi.



- Spartacus, Spartacus. Ba. Biiip, ma-tii. Baga-l in gura.

Batut, traumatizat, antrenat sa ucida. Intr-un astfel de mediu a fost crescut bietul caine, luni in sir.

-N-am omorat un om, e vorba de doi caini. L-am scapat, nu cu intentie. Trageam ca i-a ramas gura inclestata in piciorul cainelui.

IONEL STEPAN: N-am stiut ca e din rasa asta asa periculoasa.

Sunt doua minciuni care nu au fost  inghitite de autoritati. In filmare se vede clar ca acei caini sunt legati in lant si ca atacul a fost unul la comanda.

-E ranit. Totul e rupt aici. Aici e rupt. Se vede pe partea cealalta. La cap, coastele le are rupte, aici. Am gasut urechea rupta la ea. E prinsa aici de ureche. E plina de sange.


Spartacus, monstrul din filmuletul postat pe internet, este, in realitate, un caine bland. Cu botul plin de rani, speriat de zarva din jurul lui a stat numai cu coada intre picioare si s-a supus celor din jur.

KORSICZKY STEFAN, INSTRUCTOR DRESAJ CANIN: trebuie stiut ca aceasta rasa, care se numeste pitbull,are latura asta agresiva si care daca e dezvoltata, clar ca se va ajunge aici.. omul este de vina.


Cainele mai are o sansa. El va fi evaluat de un dresor si daca se va stabili ca latura agresiva nu i-a fost dezolvatat, va putea fi dat spre adoptie.

Fara vreo urma de remuscare, Ionel Stepan si-a lasat cainele si a plecat.

- Nu-ti iei ramas bun de la caine? Nu mai imi iau. Il lasi asa fara sa-ti iei ramas bun? Da, il las asa, imi pare rau pentru el, saracul, asta e!  O sa mai faci asa ceva? In veci. Acum sa scap si gata.

Tocmai pentru ca se tem ca va scapa cu o pedeapsa mult prea blanda, mii de oameni au semnat o petitie, prin care cer ca tanarul sa plateasca pe masura faptei!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si