Pițurcă trebuie să plătească o sumă uriașă pe post de restanță la întreținere! Cum arată blocul în care tehnicianul are un apartament

Fostul antrenor al echipei naționale a pierdut în primă instanță un proces cu asociația de locatari a unui bloc în care familia Pițurcă deține un apartament.

Author: Petru Luca sâmbătă 20 iulie 2019 , 19:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Fostul antrenor al echipei naționale a pierdut în primă instanță un proces cu asociația de locatari a unui bloc din Capitală în care familia Pițurcă deține un apartament. La prima decizie a judecătorilor, soții Maria și Victor Pițurcă au pierdut, așa că vor trebui să scoată din buzunar o sumă consistentă. 

”Admite cererea de emitere a unei ordonanţe de plată. Ordonă debitorilor să plătească creditoarei suma de 28.529,08 lei reprezentând contravaloare întreţinere aferentă apartamentului xxx din Str. Popa Savu (…), Sector 1 pentru perioada februarie 2018 – septembrie 2018. Penalităţi de întârziere aferente lunilor iulie, august şi septembrie 2018, fondul de rulment aferent lunii martie 2018 şi fond de reparaţii pentru perioada martie 2018 – septembrie 2018.

Stabileşte un termen de plată de 20 de zile de la data comunicării ordonanţei. Obligă debitorul la plata către creditoare a sumei de 1.500 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată – onorariu avocaţial. Executorie. Cu drept de cerere în anulare pentru debitoare, în termen de 10 zile de la comunicare.

Cererea în anulare se depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 04.07.2019”, au hotărât judecătorii, decizia putând fi atacată cu recurs de fostul tehnician al naționalei. Apartamentul deținut de Victor Pițurcă (63 de ani) se află amplasat chiar în centrul Bucureștiului, în apropierea parcului Herăstrău. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si