Plan diabolic al unui barbat: si-a ucis socrul si cumnata pentru a-si atrage sotia la funeraliile acestora. Acolo a omorat-o si pe ea

Un barbat din Mexic a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce si-a ucis socrul si cumnata. El voia de fapt sa isi ucida sotia, iar primele crime le-a comis pentru a-si atrage sotia la inmormantarile rudelor, ca mai apoi sa o omoare si pe ea.

A.S., luni 24 octombrie 2016 , 10:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Samuel Velasco Gurrola a apelat la serviciile unor criminali platiti care i-au ucis initial socrul. Barbatul a fost acuzat ca a abuzat sexual un copil, iar sotia lui urma sa depuna marturie impotriva lui. Atunci el a ticluit un plan diabolic prin care urma sa isi ucida sotia. Asa ca a platit asasini pentru a-i ucide prima data tatal. Samuel urma ca la inmormantare, sa isi ucida sotia. Planul lui a esuat, asa ca dupa un timp a platit din nou un barbat sa ii ucida cumnata.
La inmormantarea acesteia, Samuel si-a ucis sotia.
Samuel Velasco Gurrola a fost condamnat saptamana trecuta la inchisoarea pe viata, relateaza publicatia britanica Metro.

Samuel Velasco Gurrola a apelat la serviciile unor criminali platiti care i-au ucis initial socrul. Barbatul a fost acuzat ca a abuzat sexual un copil, iar sotia lui urma sa depuna marturie impotriva lui. Atunci el a ticluit un plan diabolic prin care urma sa isi ucida sotia.

Asa ca a platit asasini pentru a-i ucide prima data tatal. Samuel urma ca la inmormantare, sa isi ucida sotia. Planul lui a esuat, asa ca dupa un timp a platit din nou un barbat sa ii ucida cumnata. La inmormantarea acesteia, Samuel si-a ucis sotia.

Samuel Velasco Gurrola a fost condamnat saptamana trecuta la inchisoarea pe viata, relateaza publicatia britanica Metro.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si