Plan ROȘU de intervenție. Accident grav în Sibiu. Aproximativ 16 persoane sunt implicate. Circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Braşov - Sibiu, la kilometrul 285, în zona oraşului Avrig (judeţul Sibiu), a avut loc o coliziune între patru vehicule (două microbuze şi două autoturisme). Din acest motiv, circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri.

E. V., duminică 16 decembrie 2018 , 12:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Braşov - Sibiu, la kilometrul 285, în zona oraşului Avrig (judeţul Sibiu), a avut loc o coliziune între patru vehicule (două microbuze şi două autoturisme). Din acest motiv, circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri. Precizăm că în judeţul Sibiu ninge mărunt.

Plan ROȘU de intervenție. Accident grav în Sibiu

În accidentul rutier de pe raza localității Avrig, județul Sibiu, au fost implicate 2 autoturisme și 2 microbuze. Având în vedere numărul mare de ocupanți, la nivelul județului Sibiu a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune alertarea tuturor echipajelor medicale SMURD și SAJ disponibile din zonă.

accident-avrig-sibiu.jpeg

Plan ROȘU de intervenție. Accident grav în Sibiu

Din primele informații furnizate de apelantul la numărul 112, există posibilitatea să fie 16 persoane implicate. La fața locului intervin 5 echipaje de prim-ajutor SMURD, 1 unitate de terapie intensivă SMURD, 1 autospecială de victime multiple, 5 echipaje medicale SAJ și autospecială CBRN.

accident-avrig-sibiu-dn1.jpeg

Plan ROȘU de intervenție. Accident grav în Sibiu

 

accident-in-avrig.jpeg

Te-ar putea interesa si