Toate noutățile despre Coronavirus pot fi găsite pe un singur site!

În vederea combaterii virusului COVID-19, Institutul Yunus Emre a creat o platformă științifică! Astfel, toate noutățile despre Coronavirus pot fi găsite pe un singur site!

Author: I.A. marți 14 aprilie 2020 , 14:33

platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre
platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Institutul Yunus Emre a lansat platforma științifică covid19.tabipacademy.com ca parte a Proiectului de Cooperare Academică și Științifică din Turcia (TABIP) realizat sub auspiciile Președinției Republicii Turcia, pentru a permite tuturor părților interesate, care lucrează din greu să găsească un remediu pentru COVID-19, să urmărească cele mai actualizate studii științifice și evoluții tehnologice din sursele cele mai credibile.

Site-ul ”Covid-19 Hub” oferă tuturor sute de articole și cercetări gratuite în diverse categorii.

platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre
platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre

Institutul Yunus Emre contribuie la lupta științifică și tehnologică împotriva coronavirusului cu această platforma cuprinzătoare. Adunând laolaltă cele mai recente noutăți, date și descoperiri și făcând-o accesibilă oamenilor de știință, medicilor, producătorilor de echipamente medicale și tuturor părților interesate, care concurează cu timpul pentru a salva viețile a sute de mii de pacienți și a opri răspândirea virusului, accelerează lupta științifică și tehnologică împotriva coronavirusului.

 

Platforma prezintă în special cele mai bune practici și progrese din Turcia

 

În această perioadă în care nu ne putem permite nici cea mai mică pierdere de timp, platforma prezintă în special cele mai bune practici și progrese din Turcia, dar și din țări precum Germania, Coreea de Sud, SUA, Japonia etc. utilizând rețeaua Institutului Yunus Emre răspândită pe întregul mapamond.

platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre
platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre

Contribuția fiecăruia este foarte importantă în lupta împotriva coronavirusului, ce afectează întreaga lume în același mod. Așteptăm opiniile, sugestiile și contribuțiile tuturor celor care doresc să susțină această luptă contra cronometru prin dezvoltarea în continuare a acestui site.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR joi, 16 septembrie 2021. Euro și dolarul cresc! Moneda americană... Curs valutar BNR joi, 16 septembrie 2021. Euro și dolarul cresc! Moneda americană explodează efectiv!
spotmedia.ro
Se întorc restricțiile? Valul patru lovește România în plin Se întorc restricțiile? Valul patru lovește România în plin
spotmedia.ro
Scandal cu iz de servicii secrete, un miliard furat și ce poate sau nu poate face un... Scandal cu iz de servicii secrete, un miliard furat și ce poate sau nu poate face un jurnalist, în viața sa privată
b1.ro
Viviana Sposub a dat lovitura toamnei în TV! Concurenţa a „furat-o”! A lăsat Pro TV şi... Viviana Sposub a dat lovitura toamnei în TV! Concurenţa a „furat-o”! A lăsat Pro TV şi a semnat cu… (VIDEO)
infoactual.ro
Ce spune Cartea Sfântă despre APOCALIPSĂ: Oamenii își vor da sufletul de groază. Vor fi... Ce spune Cartea Sfântă despre APOCALIPSĂ: Oamenii își vor da sufletul de groază. Vor fi semne în soare, în lună și în stele
infoactual.ro
Carmen Harra, dezvăluiri halucinante despre moartea lui Ion Caramitru. „Și-a anticipat... Carmen Harra, dezvăluiri halucinante despre moartea lui Ion Caramitru. „Și-a anticipat moartea”
evz.ro
CUTREMUR MONDIAL. Începe războiul flămânzilor.Guvernele lumii, în alertă de gradul 0 CUTREMUR MONDIAL. Începe războiul flămânzilor.Guvernele lumii, în alertă de gradul 0
doctorulzilei.ro
Aceste alimente vă vor îmbunătăți capacitatea rinichilor de a elimina toxinele! Aceste alimente vă vor îmbunătăți capacitatea rinichilor de a elimina toxinele!
romaniatv.net
Preşedintele a fost internat de urgenţă la Spitalul Militar. Mister total privind... Preşedintele a fost internat de urgenţă la Spitalul Militar. Mister total privind starea sa
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si