Vara atipică începe să își facă simțită prezența. Ploile fac ravagii în multe zone din țară, iar cantitățile de apă sunt peste normalul acestei perioade. 

Citește și: VIDEO- Tornadă devastatoare în Florida/ Martorii înspăimântați au surprins un vârtej uriaș

Dunărea umflată a înghițit chiar sub privirile unor oameni malurile neconsolidate din satul Pătlăgeanca, aflat în județul Tulcea. Aceștia au rămas fără principala cale de acces.

Stratul de gheață nu s-a topit nici la ore distanță după furtună.  

Femeie: „ Nu, doar să mergem pe jos 12 km, să ne treacă, dar sunt și șacali, ne e frică de ei”. 

Tudor Cernega, primar Ceatalchioi: „Este o localitate care ia cel mai mare debit de apa în piept. Este un fenomen natural, pericolul nu era atât de mare dacă nu era în apropiere de gospodăriile oamenilor”.  La Tulcea a fost convocat Comitetul Județean de Urgență. 

Citește și: VIDEO- Ploile fac prăpăd în România. Trafic rutier îngreunat și copaci căzuți în Argeș, în urma furtunilor

Ploile fac prăpăd în România. Trafic rutier îngreunat și copaci căzuți în Argeș, în urma furtunilor

Ploaia a pus stăpânire pe Argeș. Traficul rutier a fost îngreunat, iar doi copaci au căzut peste mașini.

Nu au fost semnalate alte pagube și persoane rănite. Doi copaci au căzut peste autoturismele parcate pe bulevardul Dacia din orașul Mioveni și în municipiul Pitești, cartierul Gavana II. Nu au avut loc incidente sau alte evenimente.

Citește și:  Sute de oameni sunt izolați din cauza inundațiilor. Apa a rupt drumuri și poduri în județul Dolj

Ploaie torențială, în Argeș. ISU a intervenit

Doi copaci au căzut peste autoturismele parcate pe bulevardul Dacia din orașul Mioveni și în municipiul Pitești, cartierul Gavana II. ISU a intervenit în perimetrele expuse acumulării de apă la precipitații puternice căzute în timp scurt și pentru tăierea copacilor căzuți peste mașini.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Se va stabili dacă arborii au provocat pagube mașinilor. Primele date indică faptul că la Mioveni nu sunt distrugeri auto. 

Citește și:  Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

A plouat mult, fără grindină, iar vântul a suflat cu putere. Ca urmare a averselor înregistrate, echipajele de pompieri militari nu au avut alte solicitări, nefiind semnalate alte pagube și persoane rănite.

Citește și: VIDEO- Dezastru în paradisul grec: Salonic, orașul preferat de sute de mii de români, scufundat în apele inundațiilor

 

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Principala ipoteză a anchetatorilor în cazul tragediei din Cluj. O familie întreagă, descoperită moartă în curtea din spatele casei- radioimpuls.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si