Plușica se pregătește pentru Exatlon! Uite cum se antrenează cu Războinica Mariana Nenu

Plușica a mărturisit la FanArena că se pregătește pentru Exatlon. Sub îndrumarea Marianei Nenu, Plușica speră să ajungă la forma fizică adecvată pentru o astfel de competiție.

Author: A.I. joi 07 martie 2019 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În emisiunea prezentată de Lili Sandu la Kanal D au fost difuzate imagini cu Plușica la sală, fosta concurentă de la show-ul "Puterea Dragostei" fiind pregătită de către nimeni alta decât Războinica Mariana Nenu. 

După ce Plușica a fost ironizată pe rețelele de socializare de câțiva fani ai show-ului "Puterea Dragostei" legat de kilogramele în plus, ea vrea să le demonstreze tuturor că poate să ajungă la o

formă fizică deosebită.

"Îmi doresc foarte mult să ajung și la Exatlon. V-am spus, m-am înscris", a mărturisit Plușica la FanArena. În emisiunea de aseară au apărut imagini cu Plușica pe bandă, alergând, ea fiind încurajată de "antrenoarea" Marian Nenu. "Hai, că se poate, bravo. Asta să fie alergarea", i-a spus Mariana Plușicăi, în timp ce fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" se afla pe bandă.

"Am primit foarte multe comentarii care mă criticau pentru că eram un pic mai grăsuță. M-au afectat foarte tare. De la porecla mea, Plușica, am ajuns la Purcica, chestii care m-au demoralizat foarte tare. Ajungeam seara, citeam comentarii și plângeam. Le mulțumesc fetelor că au fost lângă mine.

Am fost la un pas de depresie, e un complex. Când am ajuns acolo eram ok, acolo nu știu ce s-a întâmplat, am mâncat mai mult probabil", a mărturisit Plușica într-un material difuzat la FanArena.

Plușica este foarte populară după apariția la "Puterea Dragostei". Toată lumea a apreciat devotamentul ei pentru Daniel, în ciuda faptului că acesta nu nutrea sentimente atât de puternice pentru ea. În momentul în care Daniel a părăsit casa "Puterea Dragostei", Plușica a avut o criză de plâns și nu a putut fi liniștită nici măcar de Daniel.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si