PNL strange semnaturi pentru platforma lui Dacian Ciolos

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca liberalii strâng semnaturi pentru platforma ”România 100”, precizând ca, daca sunt si alte forte politice care il sustin pe Dacian Ciolos, se pot alatura PNL intr-o viitoare majoritate parlamentara.

vineri 04 noiembrie 2016 , 14:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Sunt organizatii care, fie in mediul online, chiar si in Bucuresti in corturile pe care le-am avut amplasate, am invitat cetateni sa-si exprime adeziunea. Le aducem la cunostinta aceasta platforma si ii rugam sa o sustina. Cred ca e foarte bine ca un numar cât mai mare de cetateni sa aiba la cunostinta despre aceasta platforma si, daca vor sa o sustina pe internet, in mod formal, chiar daca o fac doar verbal, pentru ca nu e strângere propriu-zis. Strângem sustinere mai bine zis”, a afirmat Cristian Busoi, potrivit News.ro.

El a spus ca PNL nu este dezavantajat de faptul ca Dacian Ciolos va participa, saptamâna viitoare, la un eveniment organizat de USR.

”Nu. Nu ne dezavantajeaza deloc, domnia sa isi prezinta in spatiul public si la reuniuni ale unor forte cu care rezoneaza si cu care poate crea un parteneriat, pentru ca e clar in acest moment ca niciun partid nu va lua 50% plus 1 in viitorul Parlament. (...) E clar ca in viitorul Parlament trebuie construita o coalitie si daca sunt si alte forte politice care adera la acesta platforma, daca sunt si alte forte politice care il sustin pe Dacian Ciolos, se pot alatura PNL intr-o viitoare majoritate parlamentara si lui Dacian Ciolos si putem construi acest lucru, nu e absolut nimic care sa ne deranjeze sau sa ne dezavantajeze in mod evident”, a apreciat Busoi.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si