Pofta i-a bagat in pacat. Cativa tineri din Oltenia au furat din beci carnatii unei femei

Poftele i-au bagat in pacat si i-au facut sa apuce calea fara-delegii. Nu va imaginati ce lovitura de pomina au dat cativa tineri din Oltenia.

Author: V.P. duminică 12 februarie 2017 , 19:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vestea ca tanti Elena face cei mai buni carnati din sat i-a facut pe cei doi sa cada in pacat. Asa se face ca baietii buni de pus la rana, in timpul zilei, s-au strecurat noaptea, ca hotii, in beciul vecinei.  

Pai cat sa rabde si bietii de ei? Ademeniti de mirosul carnatilor, cei doi au asteptat ca batrana sa adoarma. Apoi, au dat atacul. Cum n-a fost suficient sa-si puna burtile la cale doar cu ei, au dat aiama si-nm vin.

- Si acum daca mai vine cineva, mamaie? Daca mai vine cineva, pe unde sa mai intre? Ia, unde tii mata cheia, ia. In buzunar. Dormi cu ea in pat? Da.  

Patiania batranei a fost lectie pentru ceilalti sateni. Cum paza buna trece primejdia rea, ca sa-si apere carnatii, godpodaria acestui om mai are un pic si e supravegheata video si din spatiu!

Amelia Barbu-purtator de cuvant IPJ Dolj: in urma cercetarilor au identificat autorii. Acestia si au recunoscut fapta si desemenea le-au povestit politisilor a dup ace au sustras bunurile le-au consumat.

Tinerii care au furat carnatii si vinul sunt cercetati de oamenii legii in libertate.
 
-Ia uite ce sarme am la poarta. Tot de frica hotilor. Sarma ghimpata.

Mai pun doua fire de sarma. Mai pui inca doua? Doua, mai pun doua.

     
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si