Se fac angajări în cadrul M.A.I. Poliția Română a scos mii de posturi de la concurs, iar candidații sunt așteptați să se înscrie până la data de 5 iulie 2024.

Poliția Română angajează

Poliția Română a scos la concurs 1.053 de posturi de ofițer de poliție. Între acestea, 600 de posturi sunt de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă. 

Pe site-ul oficial al Poliției Române sunt transmise mai multe detalii. Cei care doresc să se înscrie pentru susținerea concursului în vederea obținerii unui post în poliție trebuie să depună dosarul cu documentele necesare, online, până la data de 5 iulie 2024.

Citește și: Cine sunt angajații cărora le-ar putea scădea salariul de la 1 iulie 2024? Avertismentul sindicatelor și patronatelor

Poliția Română a scos mii de posturi la concurs

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

"Înscrierile se fac on-line, până la data de 05 iulie a.c., ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă și învățământ.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/, secțiunea Carieră MAI.

În data de 20 iulie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, pentru candidații înscriși la una dintre următoarele specializări: acţiuni speciale, informare şi relaţii publice, operațiuni speciale, pregătire profesională și relații internaționale, urmând ca la data de 27 iulie, pentru specializările expuse, să fie organizată proba scrisă, de tip test grilă", se arată pe site-ul oficial al Poliției Române.

Citește și: Prinsă la volan beată și sub influența substanțelor interzise, în Mamaia. Ce au găsit polițiștii în geanta șoferiței de 36 de ani

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si