Politia Romana, intr-o situatie deplorabila: "Daca pornim aerul conditionat, masinile se opresc". Un politist a ramas fara frane la masina de serviciu

Politia romana a ajuns de rasul internetului! Totul a inceput de la confesiunea unui politist, care recunoaste ca ramane des fara frane la masina de serviciu. Nici nu trebuie sa cautam prea departe pentru a vedea cu ce lipsuri majore se confrunta agentii!

Stirile Kanal D, miercuri 02 august 2017 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

-Sunt pline de rugina. E un mister cum trec de RAR. De multe ori raman fara frana. Da, fara frana?
-Acum, pe caldura asta, daca pornim aerul conditionat, puer si simplu ni se opreste in mers!
-E un mister cum trec de RAR. De multe ori raman fara frana. Da, fara frana? Se inclazesc rotile si dupa aia...

Confesiunea barbatului in uniforma ar trebui sa le provoace fiori sefilor din ministerul de interne. Iar acuzatiile merg si mai departe!

DUMITRU COARNA, LIDER DE SINDICAT:  Inspectiile tehnice periodice, de multe ori, sunt efectuate chiar de politisti. Ministerul de Interne nu ofera sumele necesare pentru a acoperi aceste operatiuni.

Ce ar putea sa faca un soldat astazi cu o arma de acum cateva sute de ani? Prin analogie, in aceeasi situatie sunt si politistii cu dotari invechite.

Un simplu experiment ne arata ca multe dintre masinile care ar trebui sa fie folosite la patrulare arata deplorabil. Rugina se poate vedea cu ochiul liber, vopseaua a sarit iar tabla este gaurita.

VIOREL SEICARU, LIDER DE SINDICAT: Avem dotarea precara, daca mergem sa patrulam cu o masina de la sectie, va speriati. Iesim in fata cu 2-3 masini noi.  Acum, pe caldura asta, daca pornim aerul conditionat, puer si simplu ni se opreste in mers!

Siguranta si incredere scrie pe aceste masini. Dar cand vezi rugina,  numai la siguranta si incredere nu te gandesti.

Cei de la Ministerul de Interne promit investitii aproape in fiecare an. Si fiecare sef  nou da vina pe mostenirea primita de la ceilalti.

CARMEN DAN, MINISTRU DE INTERNE: De prea mult timp, cei care s-au succedat la conducerea ministerului, nu i au ascultat pe acesti oameni

Reprezentantii politistilor spun ca lipsa dotarilor se agraveaza de la an la an.

DUMITRU COARNA, LIDER DE SINDICAT: Cineva cred ca are un interes sa distruga acest Minister de Interne si in special Politia Romana.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si