Politiciana Lavinia Sandru si-a dus fiica la un eveniment monden. O vezi rar intr-o astfel de postura.
Life

Politiciana Lavinia Sandru si-a dus fiica la un eveniment monden. O vezi rar intr-o astfel de postura.

Lili Lascar
14 nov 2017

Jurnalista si politiciana Lavinia Sandru a fost casatorita 10 ani cu fostul ministru de finante Darius Valcov, trimis in judecata in mai multe dosare penale. Ei bine, in urma cu un an si jumatate, protagonista noastra a divortat la notar si si-a refacut viata.

Politiciana si realizatoarea de talk show-uri are o fetita din prima casnicie cu Darius Valcov, fost ministru de finante, si un baietel de cateva luni din actuala relatie.

 

Lavinia Sandru este discreta cand vine vorba despre viata ei privata, scena politica fiind subiectul ei favorit de discutie. Desi nu este o obisnuita a evenimentelor mondene, protagonista noastra nu a lipsit la prezentarea de moda a Lizei Panait, una dintre prietenele ei bune.

Citeste si: Mircea Diaconu si-a cumparat a cincea masina! A dat 25.000 de euro pe un model care sa-l reprezinte mai bine ca parlamentar european! Actorul castiga enorm din politica

Citeste si: Rivala Elenei Udrea de la Miss Adolescenta in 1991 este acum actrita! Dana Dumitrescu i-a "suflat" titlul blondei din politica, iar acum este director de teatru

A fost insotita de fiica ei, Sara Gabriela si si-a aratat o fata complet necunoscuta publicului. Omul politic dur se topeste in preajma fetitei ei si ar face orice sa-i faca pe plac micutei, o bomboana de copila. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook