Politicianul Rareș Bogdan anunță că pleacă din PNL

Rareș Bogdan, susține că nu-și dorește sub nicio formă o revenire a lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL, iar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci ”Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă”.

K.B., joi 16 ianuarie 2020 , 12:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Vă spun din start, ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Eu nu uit aceste lucruri. Le mulțumesc, și faptul că stăm azi în aceeași barcă înseamnă deja mult pentru mine. Ludovic Orban a fost extrem de tolerant, negociază permanent după ce acum un an de zile era făcut în toate felurile de Călin Popescu Tăriceanu.

Citeste si: Părinţii celor patru copii din Timişoara, morţi într-un incendiu, cercetaţi pentru ucidere din culpă şi distrugere

Citeste si: Un bărbat, posibil apropiat al Cristinei Țopescu, a încercat să ia legătura cu familia jurnalistei

Citeste si: Ultimul mesaj transmis de Loredana, tânăra de 26 de ani din Lugoj care a murit strivită de propria mașină

Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne pupăm pe gură și să mergem în fața stării civile.
Grupul ALDE ne-a votat guvernul. Pentru asta au primit suficiente din partea PNL. Participă la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne și iubim. Ne respectăm, să stea în casa lui. Azi a afirmat că PNL s-a reînființat în casa sa. E adevărat, dar în casa lui Dan Amedeo Lăzărescu, un intelectual cu 18.000 de volume pe care Călin Popescu Tăriceanu le folosea doar ca viitor manechin.”, a declarat Rareș Bogdan, într-un interviu pentru G4Media.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si