Un bărbat, posibil apropiat al Cristinei Țopescu, a încercat să ia legătura cu familia jurnalistei

Înainte ca trupul ziariste să fie ridicat de către familie, de la Serviciul de Medicină legală Ilfiov, un bărbat a încercat să îi convingă să nu o incinereze.

K.B., joi 16 ianuarie 2020 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul s-a dus la preotul Bisericii "Sf. Mina", din incinta IML "Mina Minovici" și ș-a rugat să le transmită dorința lui familiei Cristinei Țopescu: „Vorbiți, părinte, cu ei și convingeți-i să nu o incinereze, ci să o îngroape creștinește”, i-a spus bărbatul preotului.

Bărbatul s-a oferit chiar să îi ajute familia cu 8.000 de lei pentru cheltuielile de înmormântare, în cazul în care banii ar fi reprezentat o problemă. Preotul desemnat de bărbat ca mesager a încercat să vorbească cu fratele jurnalistei, însă fără succes. Acesta nu a renunțat la ideea de a-și incinera sora.

Citeste si: Galaţi: Fetiţa de 7 ani bătută şi scoasă în frig de mama sa, în grija unui asistent maternal, după ce nicio rudă nu a putut sa o preia

Citeste si: Surprize! S-a aflat! Ale cui sunt amprentele găsite pe ușa casei regretatei jurnaliste Cristina Țopescu de către anchetatori?!

Fratele Cristinei Țopescu susține că asta ar fi fost dorința jurnalistei: să fie incinerată, iar cenușa să fie aruncată în mare.
Anumite zvonuri spun că nici mama Cristinei Țopescu nu ar fi de acord cu incinerarea, dar a decis totuși să se conformeze ultimelor dorințe ale fiicei ei.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică, 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni.

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al lui Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați, Cristian și Sebastian.

Citeste si: Arad: Cursurile din clădirea liceului afectată în urma acţiunilor de dezinsecţie şi dezinfecţie rămân suspendate până vineri

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista „Contemporanul”, a scris la revista „Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si