Polițistul a fost dus la audieri sâmbătă, după ce victima a depus plângere. Între timp, au fost strânse probele care îl incriminează pe agent, iar poliția a dispus reținerea sa.

Citește și: Percheziții la maneliștii care au încasat ajutoare ilegale în pandemie. Nume celebre, vizate de anchetă

În cursul zilei de luni, 14 noiembrie, Judecătoria Cluj-Napoca a admis cererea de arestare pentru 30 zile, astfel că inculpatul va rămâne după gratii până în 13 decembrie inclusiv. 

Polițistul violator, arestat pentru 30 de zile

Pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca apare o soluție de arestare preventivă, pentru viol, pe numele lui Petruș Răzvan Vasile, după cum arată ZiardeCluj.ro.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!- wowbiz.ro

Polițistul clujean a solicitat în faţa judecătorilor o măsură preventivă mai blândă, dar judecătorii i-au respins cererea: 

Polițistul, lăudat de-a lungul timpului de șefii săi

De-a lungul vremii, agentul de la Poliţia Rutieră a fost printre cei mai lăudaţi de şefii săi pe pagina de Facebook a Inspectoratului datorită simţului civic de care dădea dovadă.

Potrivit sursei citate, el a ajutat, de exemplu, şoferiţele să îşi schimbe roata atunci când făceau pană sau ajutau femeile în vârstă să traverseze strada.

Cum s-a produs incidentul de la petrecere

Polițistul ar fi forțat tânăra să întrețină relații sexuale cu el, la o petrecere de pomină care avut loc la o cabană și pe fondul consumului de alcool.

Tânăra a fost salvată de iubitul ei care participa la aceeaşi petrecere, dar care la început nu a reuşit să o audă din cauza muzicii.

Victima a depus plângere și poliţistul a ajuns în arest după ce au fost strânse suficiente probe împotriva sa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si