Polițiștii din Dorohoi se aflau în misiune pe DN 29A, la ieșire din municipiu, atunci când au văzut o mașină cu numere provizorii pe care s-a hotărât să o verifice.

Citeste si: Trafic blocat pe E 85 după ce o mașină și un TIR s-au ciocnit. O femeie a fost încarcerată

Bărbatul de 91 de ani nu avea permis

Agentul care s-a apropiat de mașină, a descoperit că la volan se află un brbat de 91 de ani, care a răspuns cu "Nu" la toate întrebările puse.

Citeste si: VIDEO| Un adolescent a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină de Poliție

Bărbatul din comuna Ibăneşti nu avea permis de conducere, numerele de înmatriculare ale maşinii erau false, iar în plus nu avea nici ITP valabil sau asigurare RCA.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un autoturism a luat foc pe Calea Victoriei. Traficul a fost deviat de la bulevardul Dacia

Polițiștii Biroului Rutier Dorohoi au deschis dosar penal pe numele bărbatului.

Citeste si: Bolid rupt în două, în urma unui impact devastator. Un elev de 18 ani și-a pierdut viața

Accident teribil a avut loc  în Rădăuți

Un accident teribil s-a petrecut, marți după-amiază, pe strada Putnei din Rădăuți. Un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui Audi cu volan pe dreapta, a de pășit o coloană de mașini și a încercat să evite un Mini Cooper.

Citeste si: În Suceava, o mașină și un autocar în care se aflau 60 de persoane s-au ciocnit la Prisaca Dornei. Şoferul maşinii, un tânăr de 20 de ani a murit

Un tânăr de 18 ani, aflat pasager în Audi, a decedat pe loc, iar un alt tânăr din Dornești a ajuns în stare gravă la spital.  Accidentul a avut loc marți, 12 aprilie, în jurul orei 12:25, în Rădăuți.

Citeste si: Un echipaj ATI-SMURD care transporta către Institutul Inimii din Cluj un pacient, implicat într-un accident rutier

Potrivit poliției, șoferul autoturismului Audi are permis valabil, iar la spital i  s-au recoltat probe biologice  pentru stabilirea alcoolemiei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si