Politistii Sectorului 3 sunt paziti de bodyguarzi. Primaria plateste doua firme private de paza cu 17 milioane de euro

Curtea Politiei Locale a Sectorului 3 este pazita de bodyguarzi de la o firma privata. Institutia care ar trebui sa asigure protectia cetatenilor din sector este doar unul dintre cele 50 de obiective care sunt pazite de angajatii a doua firme private de paza.

A.C., marți 16 august 2016 , 14:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Director general al Poliţiei Sector 3, Adrian Bratu, sustine insa ca paznicul surprins de jurnalistii de la Digi24 nu pazeste curtea institutiei si nici masinile politiei.

"Omul probabil nu-şi cunoşte în totalitate atribuţiile pe care le are. Nu are în atribuţie să păzească nici curtea poliţiei locale, nici maşinile poliţiei locale. Asta se face de către salariaţii noştri”, a declarat acesta.

Firmele vor incasa in urmatorii 4 ani peste 17 milioane de euro de la Primaria Sectorului 3, informeaza Digi24. Doar ca obiectul contractului încheiat de Primăria Sectorului 3 cu cele două firme se suprapune cu unul din scopurile înfiinţării poliţiei locale, adica paza obiectivelor aflate în administrarea primăriei.

Initial, primaria trebuia sa asigure paza a caterva obiective. Prin angajarea celor doua firme s-au creat 50 de posturi de paza, undele care nu presupun institutii din subordinea primariei. De exemplu, acum doi ani, tot primaria Sectorului 3 a angajat o firma sa pazească băncile şi pergolele de pe bulevardul Unirii.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si