Politistul atacat cu sabia este paralizat si ar putea ramane orb
Actual

Politistul atacat cu sabia este paralizat si ar putea ramane orb

A.S.
12 dec 2017

Politistul din Suceava, lovit in cap cu sabia in timpul unor perchezitii, a ramas paralizat pe partea stanga.

Medicii spera totusi sa il recupereze si vor mai face cel putin 6 luni de zile exercitii cu el. Barbatul, in varsta de 35 de ani, poate sa respire fara aparate si sa comunice cu cei din jur.

Medicii spun ca a depasit perioada critica, dar abia la finalul perioadei de recuperare vor putea stabili daca va ramane sau nu cu sechele.

Politistul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi in coma indusa, in urma cu o saptamana. Avea leziuni grave la cap, dupa ce a fost lovit cu o sabie de un interlop, iar medicii au fost nevoiti sa il opereze de doua ori pe creier.

Citeste si: A adoptat o fetita de 6 ani pentru a se casatori cu ea. Ce a urmat dupa ce a lasat-o insarcinata este infiorator! "Eram fortata sa ma prind de gardul electric cu ambele maini..."

Dupa 6 zile in care a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, starea barbatului a inceput sa se amelioreze. Nu mai are nevoie de aparate pentru a putea respira, iar medicii sunt multumiti si de evolutia neurologica, mai ales ca politistul a vorbit atat cu familia, cat si cu medicii.

Vestea proasta e ca a paralizat pe partea stanga si inca nu poate sa vada, cu niciun ochi. Medicii nu exclud de altfel ca barbatul sa-si piarda cu totul vederea.

Sursa: Digi24

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook