Politistul care l-a facut KO pe Boureanu, "tepuit" cu 3.000 euro! Agentul asteapta 7.000 euro si de la fostul deputat

Politistul care l-a facut KO pe Cristian Boureanu a fost „tepuit” de un prieten cu 3.000 euro.

Radu Constantin, marți 21 august 2018 , 09:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Politistul care a avut un schimb de „amabilitati” cu fostul deputat Cristian Boureanu, are din nou probleme din cauza unui amic caruia i-a imprumutat suma de 3.000 euro. Acesta nu i-a returnat banii la timp, asa ca agentul s-a vazut nevoit sa-l actioneze in judecata. La sfarsitul lunii mai, adversarul lui Boureanu a castigat procesul cu bucuresteanul, instanta admitand cererea acestuia de executare silita. In plus, acesta va trebui sa plateasca si cheltuielile de executare. Sentinta a fost defintiva, fara cale de atac.

Agentul de la rutiera s-ar putea alege cu bani frumosi si de pe urma altercatiei cu fostul deputat. Cristian Boureanu trebuie sa-i plateasca acestuia suma de 7.000 euro cu titlu de daune morale, conform unei decizii date la sfarsitul lunii iunie de Judecatoria Sectorului 1.

Hotararea a fost insa atacata de Boureanu, de procurori dar si de politistul in cauza, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti. Boureanu este condamnat in aceasta cauza la doi ani de inchisoare cu suspendare si se afla in continuare sub control judiciar.

In iunie 2017, masina in care se afla fostul deputat Cristian Boureanu a fost oprita pentru un control de catre politistii bucuresteni. Politicianul se afla sub influenta alcoolului si a intrat intr-un schimb dur de replici cu unul dintre acestia. In final, Cristian Boureanu l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala pe agent, iar acesta a replicat cu o „directa” in barbia adversarului sau, doborandu-l. Ulterior, Boureanu a fost arestat preventiv si judecat pentru ultraj.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si