Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Radu Constantin, miercuri 18 iulie 2018 , 08:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Boureanu este citat la inceputul lunii septembrie intr-un dosar la Judecatoria Constanta deschis de un barbat care acuza ca l-a accidentat cu un ATV, pe plaja din Mamaia Nord. Intamplarea ar fi avut loc anul trecut, iar Boureanu are calitate de intervenient intre reclamant si compania de asigurari chemata sa plateasca daunele din accident.

Vehiculul apartine unui om de afaceri din Constanta care a declarat in fata autoritatilor ca Boureanu i-a facut semn sa opreasca si dupa cateva minute de discutie, a sarit pur si simplu la volan si s-a indreptat cu ATV-ul catre mare. Dupa cateva viraje, fostul deputat a pierdut controlul si s-a rostogolit cu acesta. In dreapta se afla un prieten al afaceristului care n-a mai apucat sa coboare si care s-a ales cu rani serioase de pe urma accidentului. Acesta a actionat in instanta asiguratorul solicitand daune morale si materiale, insa Boureanu a facut cerere de interventie in dosar, pentru a evita situatia in care firma de asigurari se intoarce in regres impotriva celui care a provocat accidentul. Din fericire, procesul se judeca "in civil", deci Boureanu nu risca sa fie tras la raspundere penal pentru accident. 

Citeste si: Sindicatul Europol a reactionat dur in legatura cu pedeapsa usoara primita de Boureanu. "Orice dezaxat, interlop sau fost parlamentar... isi poate bate joc de un politist"

Pana in acest moment, Cristian Boureanu nu s-a prezentat la proces, el avand interdictie de a parasi Capitala. Varianta fostului deputat difera insa de cea a proprietarului ATV-ului: el sustine ca acesta a venit la el pentru a-i prezenta masina si ca se plimba ilegal cu aceasta pe plaja.

Te-ar putea interesa si

Loading...