Poliţistul criminal de la Piteşti va fi inmormântat la Mioveni! La Popeşti Leordeni, a fost condus pe ultimul drum băieţelul de trei ani, omorât de Marius Frânţescu

Astăzi, la Popeşti Leordeni, în prezenţa a 50 de persoane, a fost înmormântat copilul de trei ani omorât de tatăl lui poliţist.

Webeditor: M.C.B. Author: Petru Luca luni 05 noiembrie 2018 , 15:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Marius Frânţescu, un poliţist în vârstă de 29 de ani din Piteşti, şi-a ucis sâmbătă cu sânge rece fiul de 3 ani, apoi a lăsat un bilet de adio şi şi-a luat viaţa. ”Au fost trase două focuri de armă.

Cu arma din dotare pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune. Loviturile sunt în zona capului. Fatale. În ceea ce priveşte copilul, a folosit o pernă”, au detaliat procurorii care se ocupă de caz. Criminalul divorţase de puţin timp de soţia sa, Alina Lăudatu, cu care avea un copil în vârstă de trei ani. Cei doi împărţeau custodia copilului. Marius Franţescu şi-a ameninţat fosta soţie că-l va omorî pe micuţul aflat la el, după care se va împuşca. De altfel, femeia este şi cea care a sunat la 112 după ce a găsit blocată uşa apartamentului în care se aflau cei doi. Astăzi, la Popeşti Leordeni, în prezenţa a 50 de persoane, micuţul a fost înmormântat, tatăl lui urmând să fie îngropat la Mioveni.
De menţionat că Alina, mama lui Luca, a interzis rudelor tatălui criminal să participe la ceremonie. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si