Polițistul șef care a fost filmat în timp ce a bătut un bărbat afla la pământ primește o grămadă de bani de la Statul român! Vezi ce avere are comisarul de la Bolintin Vale!

Polițiștul șef care a fost filmat în timp ce a bătut un bărbat este Costel Marian Şerban.

Matei Vaihan, sâmbătă 25 aprilie 2020 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Polițiștul șef care a fost filmat în timp ce a bătut un bărbat a șocat opinia publică din România. O înregistrare video în care un bărbat întins pe jos este lovit în repetate rânduri de un civil, înconjurat de mai mulţi poliţişti, dintre care unii în uniformă de intervenţie, este distribuită intens pe reţelele sociale, a relatat Adevărul. Bărbatul în civil este chiar şeful Poliţiei Bolintin Vale, comisar de politie Costel Marian Şerban, care între timp a fost schimbat din funcţie. În plus, Ministerul de Interne va trimite Corpul de control la IPJ Giurgiu. (vezi ce bogată e Larisa Iordache, gimnasta care a îmbrăcat uniforma de polițistă)

Citeste si: Un polițist a rupt tăcerea! De ce se dau atât de multe amenzi în România!

Citeste si: Scandal în județul Sibiu. Scandalagiii au atacat poliţiştii cu pietre şi lopeţi

Citeste si: Larisa Iordache a răbufnit! „NU era treaba mea să stau în stradă!”

„La data de 17 aprilie a.c., am fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din oraşul Bolintin Vale, din judeţul Giurgiu, are loc un conflict între două familii. Politistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care au aplanat conflictul, însă acesta a continuat şi in ziua de sâmbătă, în timp ce persoanele în cauză se aflau pe strada, la un grătar si consumând băuturi alcoolice. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor ordonanţelor militare cu amendă în cuantum de 13.000 de lei. Cu privire la modul de interventie al poliţiştilor, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, fiind sesizată unitatea de parchet competenta”, se arată în comunicatl autorităților.

Polițiștul șef care a fost filmat în timp ce a bătut un bărbat. Șerban a încasat un salariu lunar de 6.500 lei

Ciprian Necula, activist pentru drepturile romilor, afirmă, ca reacţie la aceste imagini, că „poliţia a redevenit miliţie”. „Nu mai urmăreşte intelectuali, ci "ţigani" pentru a se răzbuna şi pentru că, probabil, au ordin să distragă atenţia publică de la criza profundă si incompetenţa guvernului. Altfel, nu îmi imaginez cum este posibil ca toată armata întreaga să calce în picioare nişte oameni care petreceau la ei în curte, deci nu făceau nimic ilegal. Aştept ca ministrul Vela să îşi ceară scuze şi să îi demită pe agresorii din poliţie, iar justiţia militară sau civilă să îşi facă datoria. Platforma Aresel a sesizat deja Avocatul Poporului, a scris Comisiei Europene si Presedintelui României”, a declarat acesta, pentru HotNews.ro.

Costel Marian Şerban, eroul negativ al poveștii, a încasat un venit anual de 77.511 lei (6.459 lei pe lună) de la IPJ Giurgiu, conform ultimei declarații de avere, completată în iunie 2019. Conform documentului, polițiștul un teren de 820 metri pătrați, o casă cu o suprafață de 100 metri pătrați, precum și o mașină Volkswagen.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si