Puiul de câine risca să se înece în ape reziduale, fiind văzut de un locatar.

Câinele a fost salvat de pompierii din Bârlad

”Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială şi un echipaj specializat pentru salvarea unui pui de câine din subsolul unui bloc de locuinţe din municipiul Bârlad”, a transmis, miercuri, ISU Vaslui.  

Sursa citată a precizat că, la sosirea echipajului de intervenţie, a fost găsit un căţeluş căzut în apele menajere şi reziduale din subsolul imobilului. 

Citeste si: VIDEO- Tragedie în Capitală. Un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni la doar câțiva metri de locul în care a murit Raisa

”Exista pericolul de înec a puiului. Pompierii au intervenit cu mijloacele specifice din dotare, iar după câteva minute, căţeluşul a fost salvat, după care a fost redat mamei lui” au mai precizat pompierii.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Animalul a fost văzut de un locatar care a alertat autorităţile.

 

Bărbat de 34 de ani, salvat de pompieri din Crișul Repede

Duminică, 29 mai, pompierii militari au intervenit în municipiul Oradea, unde au acționat pentru salvarea unei persoane din apele Crișului Repede.

​În jurul orei 15.20, un apelant al numărului unic 112solicita intervenția echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, pe raza străzii Ovid Densuşianu din Oradea, pentru salvarea unui bărbat din apele Crișului Repede.

Citeste si: Un bătrân din Vrancea a fost transportat cu elicopterul la spital, după ce a fost prins sub un tren

​Pentru salvarea victimei, la locul indicat au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militaridin cadrul Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

​Sosiți în aproximativ trei minute la fața locului, pompierii au intervenit rapid cu barca din dotare, reușind în scurt timp să salveze victima și să o aducă la mal, unde a fost preluată și asistată medical de echipajul SMURD.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si