Ponta, atac dur la adresa PSD-iştilor, în urma scandalului legat de raportul MCV: ” Sunt doar nişte demagogi populişti şi fals naţionalişti...”

Victor Ponta spune că actuala conducere a PSD nu mai are nicio legătură cu social-democraţia sau cu valorile europene, fiind nişte „impostori mafioţi”, ”ipocriţi” şi ”populişti”.

M.C.B., miercuri 14 noiembrie 2018 , 14:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul şef PSD se întreabă de ce membrii PSD nu părăsesc grupul socialiştilor europeni dacă tot acuză decizia forurilor europene în ceea ce priveşte România, decizie care a fost susţinută de PES.

Ponta califică reacţiile PSD faţă de rezoluţia adoptată de Parlamentul European şi faţă de raportul MCV prezentat de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, drept isterice, paranoice şi ipocrite.

”De ce mai rămâne PSD în PES , de ce mai rămân europarlamentarii PSD în Grupul S&D şi de ce susţĂn candidatul PES în 2019 pentru funcţia de Preşedinte al Comisiei Europene?!?? Nu îi obligă nimeni - nu îi ţine nimeni cu forta alături de cei pe care îi acuză de cele mai rele gânduri faţă de România! (...) Este evident că actuală conducere a PSD chiar nu mai are nicio legătură cu social democraţia şi valorile europene - sunt doar nişte demagogi populişti şi fals naţionalişti/ şi atunci de ce nu fac măcar lucrurile pe faţă? Este doar obişnuinţă de la manipula, ipocrizie sau deja schizofrenie? ”, a scris Ponta, pe Facebook.

Deputatul mai spune că oamenii lui Dragnea sunt nişte ”impostori mafioţi” care ştiu doar să facă propagandă la televizor.

”De ce nu se duc <<fiarele>> astea care rup televizorul acasă să le spună celor de la PES şi Grupul S&D ce spun şi la Bucureşti - după care <<adio - ne despărţim>>?!? Hai mai Veorica , Puiuţ, Serbanica, Codrinel - fiţi “bărbaţi” şi la Bruxelles nu doar acasă”, a mai susţinut Ponta, adăugând că aceştia sunt dependenţi de funcţiile şi sinecurile pe care le-au primit de la PES şi de finanţarea socialiştilor europeni. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si