Fostul şef PSD se întreabă de ce membrii PSD nu părăsesc grupul socialiştilor europeni dacă tot acuză decizia forurilor europene în ceea ce priveşte România, decizie care a fost susţinută de PES.

Ponta califică reacţiile PSD faţă de rezoluţia adoptată de Parlamentul European şi faţă de raportul MCV prezentat de prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, drept isterice, paranoice şi ipocrite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”De ce mai rămâne PSD în PES, de ce mai rămân europarlamentarii PSD în Grupul S&D şi de ce susţĂn candidatul PES în 2019 pentru funcţia de Preşedinte al Comisiei Europene?!?? Nu îi obligă nimeni- nu îi ţine nimeni cu forta alături de cei pe care îi acuză de cele mai rele gânduri faţă de România!(...) Este evident că actuală conducere a PSD chiar nu mai are nicio legătură cu social democraţia şi valorile europene- sunt doar nişte demagogi populişti şi fals naţionalişti/ şi atunci de ce nu fac măcar lucrurile pe faţă? Este doar obişnuinţă de la manipula, ipocrizie sau deja schizofrenie? ”, a scris Ponta, pe Facebook.

Deputatul mai spune că oamenii lui Dragnea sunt nişte ”impostori mafioţi” care ştiu doar să facă propagandă la televizor.

”De ce nu se duc <<fiarele>> astea care rup televizorul acasă să le spună celor de la PES şi Grupul S&D ce spun şi la Bucureşti- după care <<adio- ne despărţim>>?!? Hai mai Veorica, Puiuţ, Serbanica, Codrinel- fiţi “bărbaţi” şi la Bruxelles nu doar acasă”, a mai susţinut Ponta, adăugând că aceştia sunt

dependenţi de funcţiile şi sinecurile pe care le-au primit de la PES şi de finanţarea socialiştilor europeni. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si