In plus, blugii pot fi purtati in aproape orice moment al zilei, alaturi de tricouri, camasi si topuri, in functie de eveniment si de stilul vestimentar pe care vrei sa-l abordezi. Iata care sunt cele mai potrivite perechi de incaltaminte pe care le poti purta la blugi:

Balerini

O combinatie simpla implica folosirea blugilor si a unei perechi de balerini, nelipsiti din garderoba doamnelor si domnisoarelor.

Indiferent daca vorbim despre drumuri lungi sau o iesire in oras cu prietenii, balerinii reprezinta varianta comoda si versatila, care merg de minune cu o pereche de blugi. 

Balerinii pot fi combinati si cu blugi scurti, pentru perioada verii sau cu blugi lungi, alaturi de tricouri si topuri. Nu combina balerinii cu blugii evazati, care se potrivesc mai degraba cu pantofii cu toc sau cu platforma.

Mocasini

La fel de populari sunt si mocasinii, pe care femeile ii poarta cel mai des cu jeansi largi si un tricou simplu, pentru a obtine un look casual. Barbatii pot gasi mocasini pe epantofi.ro, pe care ii pot purta atat intr-o tinuta relaxata, cu pantaloni scurti, cat si intr-o tinuta eleganta, cu pantaloni chino si o camasa. In ceea ce priveste stilul vestimentar masculin, atunci cand barbatii poarta mocasini cu pantaloni scurti sau pantaloni chinos, ciorapii nu au ce cauta!

Pantofi sport

Vrei sa obtii rapid o tinuta lejera? Alege o pereche de blugi slim fit, un tricou cu imprimeu si o pereche de pantofi sport, combinatia ideala daca ai mult de alergat pe parcursul zilei. Acest mix vestimentar clasic nu se va demoda niciodata! In zilele racoroase, tricoul poate sa fie inlocuit cu un hanorac sau un pulover crosetat si o jacheta care sa-ti tina de cald.

Pantofi stiletto

Pentru femeile care prefera tinutele elegante, rafinate si sexy, blugii pot fi asortati cu o pereche de pantofi stiletto. Alaturi de o camasa din dantela, blugii si pantofii stiletto reprezinta tinuta optima pentru o petrecere in oras sau pentru birou, unde trebuie sa adopti un still business. Un look mai casual inlocuieste camasa cu un tricou din bumbac sau un hanorac, care arata la fel de bine cu pantofi stiletto si blugi.

Cizme peste genunchi

Primavara sau toamna, blugii pot fi combinati cu o pereche de cizme din piele sau piele intoarsa peste genunchi, asortate cu un pulover lung sau o rochie, pentru un look sexy. Blugii mulati se potrivesc de minune cu un pulover scurt si o pereche de cizme lungi, cu sau fara toc.

Ghete si bocanci

Indiferent de sezon, combinatia de blugi si ghete este perfecta, atat pentru femei, cat si pentru barbati. In ambele situatii, pantalonul nu trebuie sa acopere incaltamintea, in timp ce ghetele pot fi purtate atat cu blugi slim fit, cat si cu modele trei sferturi. Femeile pot alege o pereche de ghete de dama cu imprimeu sau in culori puternice, care vor scoate din anonimat o pereche simpla de blugi, alaturi de un tricou cu imprimeu. Barbatii pot alege pantofii potriviti pentru blugi si camasa, printre care se numara si ghetele care completeaza un look de efect!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acestea sunt cele mai populare perechi de incaltaminte care pot fi purtate cu blugii din garderoba. Fie ca vorbim despre balerini, mocasini, pantofi stiletto sau ghete, blugii vor arata excelent, potriviti pentru fiecare ocazie!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si