Porumbeii mor pe capete în plină zi. Cadavrele păsărilor se prăbușesc pe străzi și în parcuri

Întâmplare neașteptată la Iași. Porumbeii mor pe capete. Cadavrele păsărilor zac pe străzi, în parcuri sau în locuri de promenadă.

Author: Georgiana Balaban luni 11 iulie 2022 , 12:28

porumbei morți

Porumbeii cad pe capete la Iași.

[Sursa foto: Bzi.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Autoritățile au descoperit mai mulți porumbei morți la Iași. Experții au declarat că de vină pentru acest lucru ar fi canicula din ultimele zile.

Citește si: VIDEO Un pui de focă s-a rătăcit într-un lan de grâu. Un fermier din Australia l-a ajutat în drumul înapoi spre casă

La Iași, porumbeii cad pe capete. Oamenii găsesc cadavrele păsărilor peste tot în oraș, în parcuri, pe străzi şi în locurile de promenadă. Ieșenii susțin că, de câteva zile, găsesc peste tot păsări moarte. De la o zi la alta, numărul păsărilor moarte este mai mare. Nimeni nu îi adună de pe străzi, iar păsările au început să intre în stare descompunere.

Situație de nedescris la Iași

Oamenii se confruntă cu o situație greu de descris, mai ales din cauza mirosului neplăcut. „Timp de 3 zile la rând am observat pe jos porumbei morți. De la o zi la alta erau mai mulți. Eu am numărat vreo 12 numai într-o seară, când am venit de la serviciu. Presupun că, din cauza căldurii, au murit. Oricum, să vezi mai multe păsări moarte în fața blocului, când ieși dimineața din scară, nu e prea frumos.

Nu am pus mâna pe ei și cred că nu i-a luat nimeni, din moment ce unele păsări erau în stare de descompunere și miroseau. Dacă trec pe aici copii, poate pun mâna pe ei, din curiozitate, deși nu cred că e bine. Ar trebui luați de cineva și duși la gunoi sau chiar de operatorul de salubritate.

Citeste si: “The Floor”, succes uriaș la lansarea în Spania! Urmează România!- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Am înțeles că te poți îmbolnăvi, dacă pui mâna pe ei și sunt bolnavi. Sunt cu zecile”, povesteşte o localnică, potrivit bzi.ro.

porumbei

Porumbei morți la Iași.

[Sursa foto: Bzi.com]

Citește si: VIDEO- În timpul slujbelor împotriva secetei din Moldova a început ploaia

Localnicii sunt extrem de revoltați și se plâng că nimeni nu-i culege de pe străzi. „Când ieşi cu copilul la plimbare şi vezi porumbei morți nu este deloc plăcut. Nici nu îndrăznesc să las copilul din mână, mă tem că îi atinge şi ia vreo boală”, a mai spus o femeie din Iași.

Citește si: VIDEO| Imagini inedite: un bărbat își spală calul la spălătoria auto: „Dă-i cu jetul!”

Citeste si: „Când l-am văzut cu cătușele pe mâini, mie mi-a fost o milă incredibil de mare. Nu-i pare rău deloc. Se uita cu ură pe mine.” Dana Roba a mărturisit detalii surprinzătoare din ziua confruntării cu fostul ei soț- kfetele.ro

Citeste si: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

Specialiștii consideră că păsările mor din cauza caniculei. Pentru ca acest fenomen să nu se intensifice, în următoarea perioadă, ieșenii ar putea să amenajeze adăposturi artificiale.

Citește si: Horoscop Chinezesc 12 iulie 2022. Previziuni astrale pentru ziua de marți


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si