Posibila împăcare dintre fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', Bianca Comănici și Alexandru Bobicioiu: „Aș fi luat-o cu el de la 0 ca și cum trecutul nu există”

Bianca Comănici a vorbit despre o posibilă împăcare dintre ea și Alexandru Bobicioiu. Îl mai vrea înapoi Bianca Comănici pe Alex Bobicioiu?

Author: Alexandra Bercea luni 07 februarie 2022 , 10:29

Posibila împăcare dintre fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', Bianca Comănici și Alexandru Bobicioiu: „Aș fi luat-o cu el de la 0 ca și cum trecutul nu există”

Posibila împăcare dintre fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', Bianca Comănici și Alexandru Bobicioiu: „Aș fi luat-o cu el de la 0 ca și cum trecutul nu există”

[Sursa foto: fotojet]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei''  se descurcă foarte bine în ceea ce privește cariera profesională.

Aceasta este implicată în multe proiecte care o conduc spre succes, dar nu este singurul lucru cu care se poate mândri.

Tânăra cucerește inimile tuturor, dar mai ales pe cele ale băieților. Mai nou este curtată de foștii iubiți!

Citeste si: Cristi Marinescu, provocat la un striptease ,,de un milion de vizualizari" în casa "Puterea Dragostei" (VIDEO)

Există o posibilă împăcare cu Alexandru Bobicioiu?

Bianca și Alexandru au format un cuplu încă din perioada în care se aflau în casa ,,Puterea Dragostei''

Aceștia s-au despărțit între timp și  susțineau că nu se mai suportă. Fanii lor știau că nu mai există cale de întoarcere.

Cei doi s-au maturizat, iar acum recunosc faptul că sunt amici, însă unul dintre ei pare că își dorește mai mult decât atât.

Alexandru Bobicioiu recunoaște că își dorește să se împace cu Bianca Comănici, însă sentimentul nu este reciproc.

Bianca i-a răspuns fostului ei iubit, într-un interviu pentru Wowbiz, punctând faptul că nu mai simte absolut nimic pentru el.

„Aș fi încercat o relație cu el, din nou, dar am auzit diverse zvonuri cum că abia a ieșit dintr-o relație și nu aș vrea să se supere fata aceea pe mine, ea e și cunoscută. Consider că da, ne-am maturizat, cum a zis și el și am putea discuta altfel, dar din punctul ăsta de vedere al relațiilor, el a cam rămas la fel.  Am crezut că s-a schimbat, dar nu.

În momentul de față nu mai am sentimente față de el. Aș fi luat-o cu el de la 0 ca și cum trecutul nu exista. Oricum, noi am avut o istorie cam dificilă, la modul că nu credeam că o să ajung să mai vorbesc cu el sau măcar să fim prieteni, pentru că începusem să ne urâm la un moment dat, dar acm suntem și noi maturi, nu mai gândim așa, doar că eu sunt o fire mai complicată. Mă gândesc de o mie de ori, nu îmi place să fac pe nimeni să sufere", a declarat Bianca Comănici.

Citeste si: Iasmina și Mihai de la Puterea Dragostei, din nou împreună! Cei doi și-au dat o șansă înainte de Marea Finală

Ce răspuns i-a dat Bianca lui Iacob de la Puterea Dragostei?

Iacob Duțu a declarat faptul că se gândește să părăsească emisiunea din Turcia, din care face parte în acest moment, pentru a reveni în țară, la București. Acest lucru ar fi făcut special pentru câștigătoarea primelor două sezoane ,,Puterea Dragostei''.

Recent, Bianca Comănici i-a răspuns, dezvăluind care este situația între ei și cum a ajuns Iacob să posteze pe contul lui de Instagram asemenea declarații de dragoste pentru ea.

„Faza cu Iacob a fost o provocare pe care i-am pus-o eu, o joacă. Nu e genul meu de băiat. Nu aș fi cu el. Nu i-aș da o șansă să mă cunoască”, a declarat Bianca Comănici.

Citeste si: Adriana de la Puterea Dragostei îi dă replica fostului ei iubit


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si