Poșta Română a decis să nu mai livreze pensiile și alocațiile suspecților de infecție cu coronavirus

Directorul General al Poștei Române, Horia Grigorescu, a trimis o circulară către oficiile poștale prin care le solicită poștașilor să nu mai livreze pensiile și alocațiile către cetățenii aflați în carantină din cauza coronavirusului.

Author: R.B. joi 05 martie 2020 , 15:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Situația poate fi una fără ieșire pentru acești oameni: pe de o parte nu-și mai primesc drepturile financiare cuvenite, pe de altă parte sunt obligați de lege să nu-și părăsească domiciliul.

Citeste si: Epidemia de coronavirus, vinovată de prăbușiea unei mari companii aeriene britanice

Un al doilea test cu rezultat negativ a fost înregistrat pentru femeia de 38 de ani diagnosticată cu coronavirus şi internată la Timişoara, aceeaşi situaţie fiind şi în cazul bărbatului de 47 de ani, după ce în 12-a zi rezultatul era pozitiv. În cazul adolescentului de 16 ani internat miercuri, tot la Spitalul de boli infecţioase din Timişoara, a fost consemnat al doilea test cu rezultat pozitiv, în timp ce rezultatul pentru colegul său de bancă a fost negativ.

Conform Grupului  de comunicare strategică, pentru femeia de 38 de ani, şi pentru bărbatul de 47 de ani internaţi la Timişoara, au fost înregistrate două teste succesive cu rezultat negativ.

Citeste si: Predicția sumbră a lui Stephen Hawking din 2001 se adeverește! Omenirea este în pericol

În cazul bărbatului, în a 12-a zi, rezultatul testului fusese pozitiv. 

Pentru tânărul de 16 ani internat miercuri, rezultatul este pozitiv, ca şi cel al testului precedent.

Colegul de bancă al tânărului, care s-a prezentat la Unitatea Primire Urgenţe, a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Decizia teribilă a Poștei Române! Ce se întâmplă cu pensiile persoanelor aflate în carantină

Şase cazuri de coronavirus au fost înregistrate până acum în România, cele mai multe, trei, fiind la Timişoara. Un prim caz a fost în judeţul Gorj, fiind vindecat. Alte două cazuri sunt cel al unui bărbat din Maramureş, internat la Cluj, şi al unuia din Suceava, aflat acum la Iaşi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si