Posta Romana, data in judecata de un iesean dupa ce i-a pierdut doua scrisori. Ce s-a intamplat cu plicuri e incredibil

O scrisoare pierduta a pus Posta Romana pe jar! Un medic iesean a dat institutia in judecata dupa ce doua recomandate pe care acesta le-a trimis spre Londra nu au ajuns la destinatie! Ce s-a intamplat cu plicurile, nici nu va imaginati!

Author: A.L. luni 10 iulie 2017 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scrisoarea nu era de-amor ca in opera lui Caragiale! Omul pusese in plic acte importante prin care ii cerea destinatarului sa ii achite 27.000 de lei, castigati in urma unui proces. Desi se astepta ca recomandata cu titlul executoriu sa ajunga la Londra in mai putin de doua saptamani de la momentul expedierii, zilele au tot trecut, iar plicul tot n-a sosit!

"Neprimind nici eu, nici clientul meu neprimind niciun anunt de la Posta Romana, am mers personal la posta din Nicolina si am cerut lamurire cu privire la scrisoarea trimisa de noi, imi trimite dumnaei in baza sesizarii raspunsul cu scuzele de rigoare ca nu stie ce s-a intamplat, scrisoarea nu a ajuns la destinatar"

Expeditorul- un medic iesean- sustine ca nu s-ar fi enervat, poate, atat de tare daca cea de-a doua recomandata pe care a trimis-o la aceeasi adresa din Londra ar fi ajuns la destinatie! Dar a avut, spune avocata lui, aceeasi soarta!


Enervati, barbatul si avocata au dat in judecata Posta Romana, careia ii cer daune morale de 30 000 de lei! Raspunsul institutiei i-a surprins!

Intr-un comunicat, Posta Romana spune ca de vina este operatorul din Marea Britanie, care ar fi recunoscut- intre timp- ca a ratacit scrisoarea! Mai mult decat atat, englezii ar fi acceptat deja sa-i plateasca romanului despagubiri!

Posta Britanica si-a asumat responsabilitatea pierderii recomandatei(...) Operatorul postal Royal Mail a autorizat Posta Romana sa despagubeasca expeditorul pentru pierderea recomandatei(...) respectiv 181,12 de lei(...) In ceea ce priveste despagubirile solicitate de reclamant, consideram ca acestea sunt lipsite de suport juridic, iar decizia finala cu privire la aceste aspecte apartine  instantei de judecata. 

Reclamantul n-are de gand sa renunte la proces si cere in continuare zecile de mii de lei daune! In opinia lui, vina pentru pierderea scrisorii nu e doar a Postei din Marea Britanie, ci si a celei din Romania.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si