Poveste de dragoste interzisă. O călugăriţă din Bârlad s-a îndrăgostit nebuneşte de un arab! Femeia şi-a pierdut efectiv minţile pentru bărbat! Are un copil cu el şi acum vrea să se sinucidă

Scandal mare ieri la Bârlad, acolo unde o fostă călugăriţă a ameninţat că se aruncă de pe bloc. Femeia suferă de depresie şi are o povestea de-a dreptul halucinantă.

C.I.P., joi 15 noiembrie 2018 , 17:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În urmă cu cinci ani de zile, pe când era călugăriţă la o mănăstire din Neamţ s-a îndrăgostit nebuneşte de un cetăţean arab, iar acest lucru a adus numai nenorociri în viaţa ei.

Totul a început după ce a fost alungată de la mănăstire, iar apoi cetăţeanul arab a părăsit-o, chiar dacă aveau împreună un copil. Ghinionul ei nu s-a oprit aici. De supărare şi de ruşine, mama fostei călugăriţe s-a sinucis, aruncându-se de pe bloc.

Femeia a intrat ulterior în depresie, a mai cunoscut pe cineva, iar la începutul acestui an a devenit din nou mamă. Neavând bani să îl crească, ea a dat copilul în plasament.

Doborâtă de greutăti, femeia a clacat psihic. Nu a fost la medic pentru a se trata, astfel că depresia a împins-o la un gest necugetat, a încercat să se sinucidă, asa că reprezentantii Protectiei Copilului i-au luat şi copilul cel mare, chiar de la grădinită.

Vecinii spun că povestea de viată a Irinei este una dramatică. Femeia ar fi fost călugărită în trecut, iar băietelul de 4 ani a fost conceput cu un cetătean arab, în perioada în care se afla la o mănăstire din judetul Neamt. După nasterea bebelusului, arabul a părăsit-o, iar conducerea mănăstirii a înlăturat-o imediat cum a aflat de sarcină. Femeia s-a întors la locuinta părintească din Bârlad, unde o altă drama a urmărit-o: mama sa s-a aruncat de la etajul 4 al imobilului, într-un context îngrozitor, asemănător cu cel pe care ea a fost la un pas să-l repete. Toate acestea i-au accentuat starea depresivă, comportamentul femeii fiind complet dezechilibrat. Mai mult decât atât, vecinii spun că în luna februarie a acestui an, Irina a dat nastere unui alt bebelus, pe care a vrut să îl lase în maternitate, Directia Generală de Asistentă Socială si Protectia Copilului preluând micutul, pentru a fi dat în plasament.

Irina nu are cum să meargă la medic să se trateze pentru că nu are nici bani. nici asigurare medicală. "Tocmai din aceastã cauzã ea a ajuns sã-si piardã mintile, dar nu e om rãu, e o biatã femeie trãdatã, pãrãsitã, rãmasã singurã fãrã posibilitãti. As vrea sã iau eu bãiatul pânã când se va face ea bine, poate se va trata, cã are mare nevoie de tratament", a spus o femeie, care îi este prietenã apropiatã.

Acum, cei care o cunosc încearcă să o ajute pe femeie să îşi revină şi speră că ea va putea să îşi recapete zâmbetul, scriu cei de la vremeanoua.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si