Chiar și Gulsum este încrezătoare că fiica ei a făcut o alegere bună, renunțând la Serdar, și îi susține decizia fiicei sale. Mai mult, Gulsum încearcă să îl determine pe Suleyman să nu mai facă presiuni asupra lui Dilek, în ceea ce privește viitorul acesteia alături de Serdar, însă bărbatul continuă să amenințe familia acestora.

Ceea ce nu știe Suleyman este că fiul său nu o mai iubește pe Dilek și s-a îndrăgostit de o altă tânăra frumoasă, din comună.

Ce se întâmplă cu Zahide?

Zahide se confruntă cu înverșunarea fostului soț ca aceasta să se întoarcă la el. Zahide, în schimb, va lua o decizie, în acest sens, care va surprinde.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Taner și Dilek, decizii surprinzătoare. Un nou episod din „Poveste din Anatolia”

Elif este șocată să afle că Yașar, logodnicul său, vrea să facă nunta cât mai repede însă tânăra este conștientă că acesta nu este bărbatul potrivit pentru ea. Veysel află, prin intermediul lui Elif, că există un medic care i-ar putea ajută soția, în legătură cu problema de sănătate cu care această se confruntă.

 

Citește și: Serialul „Poveste din Anatolia”, un nou episod: Taner, luat prin surprindere de Dilek

,,Poveste din Anatolia”, un nou episod de la ora 20:00

Ce veste uluitoare va afla Dilek și ce decizie va lua Zahide, în ceea ce-l privește pe fostul soț puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si