Povestea caprioarei salvata de un cuplu din Targu Neamt e fascinanta! A devenit rasfatata casei si doarme in pat cu stapanii ei

Doi soţi invalizi din Târgu-Neamţ au salvat de la moarte un pui de căprioară, care-a devenit răsfăţatul casei. Căprioara doarme în pat cu stăpânii, se uită la televizor şi mănâncă ciocolată.

luni 27 noiembrie 2017 , 21:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
”A găsit-o pe deal, era părăsită şi decât s-o mănânce vulpile, am luat-o şi am crescut-o. Dacă are uşa deschisă, intră în casă.”, a povestit stăpâna căprioarei. 
 
Piţi e cel mai nou membru al familiei Mănescu.  Salvat din pădure, puiul de capiroara, care are acum 10 luni, e răsfăţatul casei. Doarme cu stăpânii în pat, mănâncă ciocolată, iar dimineaţă îşi bea cafeaua cu proprietarul, în  curte.

 
 
Din puţinul lor, cei doi soţi îi fac toate poftele şi împart macarea cu poznaşă căprioară. Deşi e domesticită, căprioara nu e ţinută cu forţă aici: este liberă să plece în pădure după bunul plac.

 

Ba chiar s-a acomodat atât de bine, încât mănâncă laolaltă cu câinii şi cu pisicile familiei. Căprioară Piţi e alinarea celor doi soţi, greu încercaţi de soartă. Georgiana şi Neculai sunt amândoi în scaun cu rotile. Ea, din clasa a noua, după ce un coleg i-a pus piedică pe gheaţă, iar el, după ce a suferit un accident, la 27 de ani, pe când lucra la Ocolul Silvic.
Pentru bărbat ar mai fi o şansă să poată merge din nou. A suferit deja 8 intervenţii chirurgicale, însă, din păcate, nu are bani să mai facă şi alte operaţii. 
 
 
 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește... Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si