Povestea de dragoste și de viață dintre cei doi a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume, după ce a fost relatată de presa din Italia. Un bărbat și-a vizitat la spital soția zilnic timp de 30 de ani, cât aceasta a stat în comă.  

Citește și: Povestea de viață a unui cerșetor: „Tatăl meu nu m-a dorit. Nici mama mea. Vorbesc cinci limbi străine”

Angelo Farina a rămas alături de soția sa, Miriam Visintin, vreme de 31 de ani, după ce aceasta a suferit un accident teribil, care a lăsat-o într-o stare vegetativă decenii întregi. Aceasta era vizitată zilnic, ba chiar soțul îi povestea tot ce se întâmpla în acea zi, ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut și totul ar fi fost normal.  

Citește și: Speranță pentru fiica preotului Nicolae Dima. Fetița lui, Ecaterina, face progrese mari după ce a ieșit din comă: „E clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Accidentul teribil a avut loc pe data de 24 decembrie 1991, când aceasta, în drum spre serviciu, a pierdut controlul mașinii în care se afla și a intrat într-un stâlp.

Din cauza rănilor grave din zona capului, aceasta a intrat în comă, din care nu s-a mai trezit de 31 de ani. Din păcate, rănile incompatibile cu viața i-au fost fatale. Povestea de iubire, empatie și devotament a uimit o lume întreagă, fiind relatată de presa internațională. 

Povestea de viață a unui cerșetor: „Tatăl meu nu m-a dorit. Nici mama mea. Vorbesc cinci limbi străine”

Te va emoționa până la lacrimi povestea de viață incredibilă a unui cerșetor din Capitală. Bărbatul nu a fost dorit de părinți, însă vorbește cinci limbi străine.

De curând, el a întâlnit-o pe Diana-Teodora Diaconeasa, o tânără care ocupă funcția de Executive Vice President (EVP) în cadrul unei companii de marketing. În urma discuției pe care a avut-o cu cerșetorul, femeia a fost profund impresionată și i-a promis că va face tot ce îi stă în puteri pentru ca el să aibă o viață mai liniștită.

Citește și:  Suma câștigată de un cerșetor în România. În trei ore adună jumătate din pensia minimă

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”- radioimpuls.ro

Tânăra a povestit întreaga experiență pe contul ei de Facebook. Povestea lui Ștefan a fost făcută auzită de către Diana-Teodora Diaconeasa, o tânără care ocupă funcția de Executive Vice President (EVP) în cadrul unei companii de marketing. După ce a fost emoționată de povestea cerșetorului, ea a povestit totul pe contul ei oficial de socializare. 

Citește și: Tragedia unei familii din Olt: Doi copii au rămas orfani după ce mama s-a stins din viață la a doua naștere, iar tatăl lor a decedat ieri, la aproape trei ani de la decesul femeii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si