Povestea emoționantă a unei mame. Doctorii au pus-o să aleagă cărui copil îi va salva viața

Chloe a mers la medic pentru un control de rutină, dar vestea pe care a primit-o ia dat viața peste cap.

Author: K.B. marți 18 februarie 2020 , 18:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chloe şi Rohan Dunstan aveau trei copii minunaţi, trei băieţi pe care, pe bună dreptate, îi considerau cele mai de preţ daruri ale vieţii. Anii treceau, dar cei doi simţeau că-şi doresc mai mult. Le lipsea ceva... Într-o zi, şi-au dat seama că amărăciunea lor era legată de faptul că îşi doreau mai mult ca orice să aibă şi o fetiţă, o surioară pentru cei trei fii.

Citeste si: Caz Caracal: Încă un moment de cumpănă pentru părinții Alexandrei Măceșanu

Soarta a făcut ca, în scurt timp, Chloe să rămână însărcinată. Nefiind la prima sarcină, tânăra a mers prevăzătoare la control pentru a se asigura că bebeluşul este bine. La scurt timp după ce a păşit în cabinet, doctorul i-a dat o veste care a şocat-o! Ecografia îi arăta că urma să aducă pe lume încă trei bebeluşi!

Ajunsă acasă, Chloe abia aştepta să-i dea vestea cea mare soţului ei! Când a aflat, Rohan părea că nu-şi mai încape în piele de bucurie! A pus mâna pe telefon şi a început să-şi sune prietenii şi familia.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Zilele treceau şi Chloe şi soţul său au început să pregătească noua cameră pentru copii. Nimic nu trebuia să le lipsească, mai ales că efortul avea să fie triplu!
În săptămâna 28 de sarcină, Chloe a mers la un nou control. A aflat atunci că avea în pântec doi băieţi şi o fetiţă. Din nefericire, nu era singura veste pe care aveau să i-o dea medicii. Fetiţa era slab dezvoltată şi toate semnele indicau că nu va supravieţui. Disperaţi, medicii au căutat o soluţie pentru a salva viaţa fetiţei. La un moment dat, au găsit-o, dar asta însemna ca mama să intre imediat în operaţie. Procedura, însă, punea viaţa băieţilor în pericol. Astfel, Chloe s-a văzut pusă în situaţia în care trebuia să aleagă care dintre cei trei copii va supravieţui: fetiţa sau băieţii?

Citeste si: Tânărul care a făcut scandal şi a distrus mobilierul într-o bancă din Brăila, cercetat şi pentru că a lovit-o pe o angajată a unităţii bancare

"Nici nu mă mai puteam concentra. Auzeam ce spune doctorul, dar cuvintele pur şi simplu nu păreau să se lege. Ştiam doar că TOŢI copiii mei trebuie să trăiască. Am cântărit bine ambele variante, dar pur şi simplu nu puteam să renunţ la fetiţa mea. Ştiam că e puternică, ştiam că e o luptătoare, doar rezistase 28 de săptămâni în pântec fără să beneficieze de nutrienţii necesari supravieţuirii, ca fraţii săi", a mărturisit Chloe, pentru presa locală.

Zilele au trecut şi, la un moment dat, Chloe a dat medicilor şi răspunsul: intenţiona să duca sarcina la capăt şi nu renunţa la niciun copil.

Când a venit ziua cea mare, şi-a luat soţul şi au mers la maternitate. Acolo, după câteva ore de travaliu, a născut doi băieţi minunaţi. Ultima a venit pe lume micuţa Pearl, minunea familiei. Deşi slăbită, fetiţa s-a dovedit a fi o luptătoare. Cu fiecare zi care trecea, devenea tot mai puternică şi îşi ajungea frăţiorii din urmă.

Citeste si: Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Pique, etichetat din nou drept cel mai neglijent părinte! Fostul iubit al Shakirei l-a uitat pe fiul sau cel mic, Sasha, într-un magazin- radioimpuls.ro

Citeste si: Caz șocant la Hunedoara: Un cuplu și-a părăsit bebelușul și apoi a fugit în lume

"Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care o trăiesc! Sunt extrem de fericită, am şase copii minunaţi, cinci băieţi şi o fetiţă, Pearl", a spus mămica.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si